Σάσα: “Είμαι πολύ στεναχωρημένος, θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας”

0
479
Σάσα: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος, θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας"

Ο Λούκας Σάσα ήταν από τους κορυφαίους του Άρη στη χθεσινή αναμέτρηση με την Μόλντε, κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα στη μεσαία γραμμή. Επιθετικά και αμυντικά.

Ο ίδιος βέβαια επέλεξε να μην σταθεί πολύ στη δική του εικόνα αλλά στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα και στον αποκλεισμό της, χαρακτήριζοντας καθοριστικό το 3-0 της Νορβηγίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος χαφ μετά το χθεσινό παιχνίδι:

Για το πως νιώθει μετά τη χαμένη πρόκριση, ειδικά από τη στιγμή που έφτασαν τόσο κοντά σε αυτήν:

“Είμαι πολύ στεναχωρημένος, διότι προσπαθήσαμε και ισοφαρίσαμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Τελικά όμως με ένα γκολ από κακοττυχία στην παράταση, χάσαμε κάτι που τόσο πολύ αξίζαμε και για το οποίο δουλέψαμε όλοι μας”.

Για τα αίτια του αποκλεισμού και το πόσο φταίει το πρώτο ματς:

“Επαιξε μεγάλο ρόλο, δεν χωράει αμφιβολία. Ηταν αποφασιστικής σημασίας. Γνωρίζαμε ότι δεν έπρεπε να δεχθούμε γκολ με κανέναν τρόπο. Το παλέψαμε αλλά ήταν τόσο κακό αποτέλεσμα αυτό της Νορβηγίας και αποδείχθηκε καθοριστικό”.

Για την δική του εμφάνιση, στο δεύτερο παιχνίδι του ως βασικός:

“Πιστεύω ότι στην συνέχεια της σεζόν ότι μπορώ να είμαι ακόμα οιο χρήσιμος. Πήγα πολύ καλά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, του τρεξίματος και του πρέσινγκ αλλά μπορώ να προσφέρω και ποιότητα”.

Για το κατά πόσο επηρέασε η αλλαγή συστήματος την ομάδα στην Νορβηγία, με δεδομένο ότι επανήλθε στο 4-2-3-1:

“Δεν είναι θέμα τακτικής ή συστήματος. Έγιναν λάθη και υπήρξαν κακοτυχίες. Ατομικά και ομαδικά. Όπως και η αποβολή. Έπαιξαν πολλά ρόλο. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι παίζουμε πιο άνετα με το 4-2-3-1, αλλά έχουμε την ευφυία να προσαρμοζόμαστε”.

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος:

“Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Αλλάς μας πληγώνει κιόλας, διότι θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε με μία πρόκριση”.

Σχόλια