Τα μειονεκτήματα της Νορβηγίας “γυρίζουν” υπέρ του

0
527
Με την ίδια ενδεκάδα στο «Χαριλάου» η Μόλντε

Η αλλαγή της έδρας δίνει στους κιτρινόμαυρους ορισμένα όπλα, τα οποία είτε στερήθηκαν στην Νορβηγία, είτε ήταν υπέρ των αντιπάλων τους

Το πρώτο και βασικότερο είναι αυτό του κόσμου. Μπορεί να μην στον αγώνα της 8ης Αυγούστου οι φίλοι του Άρη να ήταν και πάλι εκεί, όμως ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης θα ‘σπρώξει” πολύ περισσότερο τους κιτρινόμαυρους, ενώ θα δυσκολέψει αισθητά τις προσπάθειες των παικτών της Μόλντε.

Η αλλαγή της έδρας όμως δίνει πολύ περισσότερα από αυτό. Ο Άρης που από την καυτή Κύπρο μεταφέρθηκε στην κρύα Νορβηγία θα έχει την ευκαιρία να παίξει και πάλι με τους “δικούς του κανόνες”. Ζέστη και υγρασία πρόκειται να επηρεάσουν την αντίπαλο των κιτρινόμαυρων, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Τέλος, ένα ακόμη μειονέκτημα που γυρίζει 180 μοίρες είναι αυτό του χλοοτάπητα. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Άρης σε τεχνιτό χλοοτάπητα είχε μεγάλο πρόβλημα. Πλέον θα έχει το πάνω χέρι, με την Μόλντε να είναι αυτή που θα πρέπει να προσαρμοστεί σε μια κατάσταση διαφορετική από τους δικού της γηπέδου.

Καταληκτικά, οι παράγοντες που μπορεί να πει κάποιος ότι ευθύνονται για την ήττα στην Νορβηγία πλέον όχι απλά δεν υφίστανται, αλλά έχουν “γυρίσει” υπέρ του Άρη, και αυτό είναι κάτι που η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πρέπει πάση θυσία να εκμεταλλευτεί…

Σχόλια