Δεληζήσης: «Θα μπούμε να κερδίσουμε, το πιστεύουμε»

0
162
Δεληζήσης: «Θα μπούμε να κερδίσουμε, το πιστεύουμε»

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Δεληζήσης στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με τη Μόλντε, αύριο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά:

«Όπως γνωρίζετε αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που είναι μπροστά με 3-0. Καλούμαστε να βάλουμε να τα δυνατά μας για να το γυρίσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε δουλέψει αρκετά και θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι».

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι: «Πρέπει να βγάλουμε ηγετικά χαρακτηριστικά .Την καρδιά και την ψυχή μας. Να ακολουθήσουμε το τακτικό πλάνο 100% και με ένα γρήγορο γκολ θα είμαστε στο παιχνίδι».

Για το αν πιστεύουν στην ανατροπή: «Τα παιδιά το πιστεύουν. Έχουν γίνει και μεγαλύτερες ανατροπές. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση και πίστη».

Για το αν θα ξεκινήσουν φουλ επιθετικά: «Θα μπούμε για να κερδίσουμε. Δεν λέμε ότι από το πρώτο λεπτό θα βγούμε μπροστά χωρίς να προσέξουμε την άμυνα. Καλούμαστε να διαχειριστούμε το παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση».

Για τα λάθη του πρώτου ματς: «Φυσικά και το συζητήσαμε. Αδικηθήκαμε από το αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε το 3-0. Χάσαμε από δικά μας λάθη. Στο ποδόσφαιρο γίνονται και λάθη. Αύριο πρέπει να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο».

Για τις «ειδικές» συνθήκες του πρώτου αγώνα: «Στο πρώτο παιχνίδι, το πλαστικό γήπεδο έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δεν θα σταθούμε στις δικαιολογίες καιρικές συνθήκες και γήπεδο. Σίγουρα αυτά αύριο είναι υπέρ μας, αλλά υπέρ μας θα είναι κι ένα γεματο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει. Δείξαμε ότι η ομάδα παίρνει μεγάλη

Για τη δική του παρουσία: «Ευχής εργο ένα αποτέλεσμα πρόκρισης και να συνδυαστεί με αυτό η πρώτη συμμετοχή μου σε ευρωπαϊκό αγώνα».

Σχόλια