Παντελίδης: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε αυτό που πρέπει, όταν πρέπει»

0
164
Θέλει να διορθώσει ατομικά και ομαδικά λάθη ο Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας στα πρώτα 50΄του αγώνα. Δήλωσε αισιόδοξος και ανέφερε πως ο Άρης την κατάλληλη στιγμή, θα είναι έτοιμος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα του Άρη: 

«Αν το ζητούμενο σε μια προετοιμασία είναι να έχει η ομάδα πρόοδο, αυτό συνέβη. Μέχρι το 50’ η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη μέσα στο γήπεδο και αν έχει σημασία το σκορ, μέχρι εκείνο το σημείο εμείς θα ήμασταν που θα πρέπει να προηγούμασταν. Βλέπω μια πρόοδο στην ομάδα, η οποία την τελευταία βδομάδα είναι πιο γρήγορη. Ασφαλώς και θέλουμε ακόμα δουλειά, αλλά φανταστείτε πως ήταν η ομάδα πριν από 10 μέρες και πως ήταν σήμερα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε αυτό που πρέπει, όταν πρέπει».

Για τον σημερινό αγώνα:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος. Είχαμε γρήγορο τρανζίσιον κι αν ήμασταν ξεκούραστοι θα είχαμε βάλει γκολ… Πολλές φορές η κούραση παίζει ρόλο αυτή τη περίοδο ειδικά στην τελική προσπάθεια. Είχαμε θάρρος, είχαμε κράτημα της μπάλας, η ομάδα δεν πήγε πίσω σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Έδειξε ότι μπορεί να τολμήσει. Θα ήθελα περισσότερη συγκέντρωση για καλύτερα τελειώματα».

Για το σημερινό ρόστερ που έμεινε «αναλλοίωτο» για 60′:

«Θα πρέπει να αρχίσει να υπάρχει μια ομοιογένεια, να συνηθίσουν τα παιδιά να παίζουν πάνω από 60-70 λεπτά, οπότε πρέπει να αρχίσουν να φορτώνουν λεπτά συμμετοχής».

Για το γενικό συμπέρασμα μετά την προετοιμασία στην Ολλανδία:

«Θα ήθελα να κρατήσω την σοβαρότητα και την προσπάθεια των παιδιών και δεν θα κρατούσα την ταλαιπωρία που είχαμε με τις αποστάσεις σε κάποια φιλικά. Προσωπικά το συμπέρασμα ειναι θετικό για την πορεία μας από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα…».

Για τις μεταγραφές:

«Ένας προπονητής και 30 παίκτες να έχει, θα θέλει 35! Προχωράμε καλά και θα προχωρήσουμε λίγο ακόμα».

Για τον Λούκας Σάσα: 

«Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, τον περιμένουμε και εύχομαι να είναι όλα καλά…».

Για τον Μπράουν Ιντέγε:

«Χρειάζεται υπομονή με τον Ιντέγε. Ο πρώτος που πρέπει να κάνει υπομονή είμαι εγώ… Όλοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή με τον Μπράουν».

Σχόλια