Δεν συνεχίζει στο πόλο ο Καραγιάννης

0
35
Δεν συνεχίζει στο πόλο ο Καραγιάννης

Χωρίς τον Πασχάλη Καραγιάννη θα συνεχίσει η ομάδα πόλο του Άρη ενόψει της νέας σεζόν

Αναλυτικά:

ΤΟ Ταξίδι έφτασε στο τέλος του!
Μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, ατελείωτων εργατοωρών, έντονων συναισθημάτων, αλλά και αποτελεσμάτων που δικαίωσαν την προσπάθειά μας, ο κύκλος μου στο τμήμα της υδατοσφαίρισης του ΑΡΗ έκλεισε. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κ. Γιάννη Ψηφίδη, το διοικητικό συμβούλιο, τους προπονητές, τους αθλητές, τους γονείς, το ιατρικό επιτελείο και τους φίλους της ομάδας για την αμέριστη συμπαράστασή τους, αλλά και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.
Όταν ανέλαβα το τμήμα τον Ιανουάριο του 2015, ήμουν ήδη έφορος του κολυμβητικού τμήματος ( από το οποίο αναδείχθηκα σαν αθλητής πρωταθλητής Ελλάδας) τον Σεπτέμβριο του ’14. Ύστερα από προτροπή παλιών συναθλητών μου, μπήκα μπροστά για να ξαναφτιάξουμε το τμήμα υδατοσφαίρισης, καθώς μου ήταν αδιανόητο ο πρώτος πρωταθλητής Ελλάδας στην υδατοσφαίριση να είναι διαλυμένος και να μην μπορεί να κατέβει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Τότε, λοιπόν, θέσαμε ένα πλάνο πενταετίας μαζί με τους συνεργάτες μου, το οποίο και φέραμε εις πέρας.
Στο διάστημα αυτό, η ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου κέρδισε δύο συνεχόμενες ανόδους στη Β’ Εθνική και στην Α2 κατηγορία και είχε δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές στη Α2 εθνική κατηγορία όπου πρωταγωνιστή σε και χάνοντας στις λεπτομέρειες την επιστροφή της στην Α1 που ήταν και ο μεγάλος στόχος. Επίσης, δημιουργήσαμε από το μηδέν τις ακαδημίες όπου από πέρυσι το τμήμα συμμετείχε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σε δύο τελικές φάσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων. Φέτος, αυτό επαναλήφθηκε με μεγαλύτερη επιτυχία, καθώς προκρίθηκαν τρεις ηλικιακές ομάδες σε τελικές φάσεις.
Επίσης, η ανδρική ομάδα συμμετείχε μετά από πολλά χρόνια σε διεθνή τουρνουά εκτός Ελλάδας και οι ηλικιακές ομάδες έλαβαν μέρος σε πολλά τουρνουά εντός και εκτός Ελλάδας, συμβάλλοντας στη διάδοση του ονόματος και της υστεροφημίας του ΑΡΗ μας!
Επειδή, όμως, όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος, η δική μου διαδρομή σε αυτό το όμορφο ταξίδι με το τμήμα της υδατοσφαίρισης του συλλόγου έφτασε στο τέλος του. Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένος ν’ αποχωρήσω εξαιτίας των πολύ αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών μου υποχρεώσεων, αλλά θα παραμείνω δίπλα στα τμήματα του υγρού στίβου, αρωγός στην προσπάθειά τους για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Σας ευχαριστώ για όλα…. Εις το επανιδείν!

Σχόλια