ΑΙΚ: «Τεράστια απογοήτευση για τον Σούντγκρεν – Χωρίζουμε με λυπηρό τρόπο»

0
673
ΑΙΚ: «Τεράστια απογοήτευση για τον Σούντγκρεν - Χωρίζουμε με λυπηρό τρόπο»

Ανακοίνωση με επιθετικό τρόπο κατά του Ντάνιελ Σούντγκρεν εξέδωσε η ΑΙΚ Στοκχόλμης, παραπονεμένη για το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του Άρη δεν ήθελε να παίξει με τη Σουηδική ομάδα στο Champions League.

Σκληραίνει τη στάση της η ΑΙΚ Στοκχόλμης προς τον πρώην παίκτη της, Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς ενοχλήθηκε με το γεγονός ότι ο Σουηδός μπακ δεν ακολούθησε την ομάδα στα προκριματικά του Champions League για να έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Άρη στο Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η AIK έχει αποφασίσει, με άμεση ισχύ, την αποχώρηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν κατά το υπόλοιπο της τρέχουσας συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών.

Το ιστορικό της απόφασης είναι μια σειρά από κινήσεις, όπου ο Ντανιέλ δήλωσε σαφώς ότι δεν επιθυμεί να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Αραράτ στην Αρμενία για τον πρώτο γύρο προκριματικών του Champions League . Επιπλέον, ο Ντανιέλ επέλεξε να δηλωθεί άρρωστος κοντά στην αναχώρησή του στην Αρμενία με τρόπο που δεν ακολουθεί τις συνήθειες που έχει η AIK για τις ασθένειες.

Ο Ντανιέλ Σούντγκρεν και ο νέος σύλλογος του Άρης, συμφώνησαν με την ισχύουσα συμφωνία, που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει για τον Άρη, κάποιο πιθανό παιχνίδι του Europe League 2019/20. Η συμφωνία που υπογράφηκε με τον Άρη σχετικά με την μεταφορά του Σούντγκρεν είναι στις 18 Ιουλίου 2019, αλλά θα ολοκληρωθεί.»

«Αισθανόμαστε μια τεράστια απογοήτευση για το πώς ο Ντάνιελ χειρίστηκε το του τέλος στην AIK. Είχε μια φανταστική καριέρα στην AIK και το ότι χωρίζουμε με αυτόν τον τρόπο είναι εξαιρετικά λυπηρό»

Σχόλια