Στις 4.000 τα εισιτήρια διαρκείας – Πόσο εύκολο είναι να επιτευχθεί ο «στόχος»;

0
1133

Μετά από περίπου έναν μήνα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Άρης για τη νέα σεζόν, πληροφορίες από την Αλκμήνης υπολογίζουν πως τα εισιτήρια έχουν φτάσει περίπου τις 4.000. Κατά πόσο όμως είναι ικανοποιητικός ο αριθμός;

Επί της ουσίας, αυτό σημαίνει πως ο «στόχος» που τέθηκε δια στόματος Θεόδωρου Καρυπίδη, έχει επιτευχθεί στο 1/3, καθώς η επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης είναι τα εισιτήρια διαρκείς να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τις 12.000.

Δεν θεωρείται απίθανο να «κοπούν» 12.000 διαρκείας. Όχι μόνο γιατί είμαστε ακόμα στον Ιούνιο, αλλά εικάζουμε πως υπάρχουν ακόμα αρκετοί… δύσπιστοι, που πρώτα θέλουν να «επιβεβαιωθούν» πως η ομάδα θα τους αρέσει και θα αξίζει να την παρακολουθούν από κοντά. Άλλωστε και πέρυσι, η μεγαλύτερη «ώθηση» από τον κόσμο για να αγοράσει ένα διαρκείας ήταν μετά την εξαιρετική εμφάνιση και το 0-3 στη Λαμία, για την 1η αγωνιστική.

Στον συγκεκριμένο αριθμό έχουν συμβάλλει κατά πολύ οι φετινές μεταγραφές που ικανοποίησαν τους φίλους του Άρη. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και τις επόμενες ημέρες με τις νέες μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν, οπότε υπάρχει άλλο ένα «παραθυράκι» που θα οδηγήσει τον κόσμο να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας.

Μία ακόμη χρονική στιγμή που μπορεί να παρατηρηθεί άνοδος στον αριθμό πωλήσεων των εισιτηρίων είναι κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας στην Ολλανδία αλλά και στο «Κλ. Βικελίδης». Αν η «εικόνα» της ομάδας στα «crash test» παρουσιαστεί ικανοποιητική έως πολύ καλή για τους φιλάθλους τότε είναι πιθανό να… κερδίσει την εμπιστοσύνη μερικών για να αγοράσουν ένα πολυπόθητο εισιτήριο διαρκείας.

Σχόλια