Βεργίνης: «Τιμή μου να φοράω τη φανέλα του Άρη – Ανυπομονώ να δω τον Γκάλη»

0
144
Βεργίνης: «Τιμή μου να φοράω τη φανέλα του Άρη - Ανυπομονώ να δω τον Γκάλη»

Ενόψει του τουρνουά μπάσκετ «GalisBasketball 3on3» στη Ρόδο, στο οποίο συμμετέχει και ο Δημήτρης Βεργίνης, ο αθλητής του Άρη μίλησε για τον Νίκο Γκάλη και για το Ευρωπαϊκό του 1987.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συμμετέχω στο τουρνουά της Ρόδου, που είναι προς τιμήν του μεγαλύτερου Έλληνα μπασκετμπολίστα, του Νίκου Γκάλη. Χάρη σε αυτόν ξεκινήσαμε όλοι να παίζουμε μπάσκετ. Ο Γκάλης έφερε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων τη δεκαετία του ’80, όταν έπαιζε στον Άρη. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που και εγώ φοράω τη φανέλα του Άρη και ανυπομονώ να τον δω από κοντά!

Πριν λίγες ημέρες έκλεισαν 32 χρόνια από το Ευρωπαϊκό του ’87. Τώρα που το ελληνικό μπάσκετ περνάει δύσκολες στιγμές, είναι σημαντικό να θυμόμαστε τι επιτυχίες και χαρές μας έχει χαρίσει και με βάση αυτό όλοι οι φορείς που αγαπάνε το άθλημα να συνεργαστούν για να ξαναφέρουν το ελληνικό μπάσκετ ψηλά εκεί που πρέπει να είναι.

Περιμένουμε τον κόσμο στο τουρνουά να παίξουμε μαζί, να διασκεδάσουμε και να τιμήσουμε όλοι μαζί αυτόν τον σπουδαίο Έλληνα αθλητή».

Σχόλια