Στο Champions League το Περιστέρι

0
98
Στο Champions League το Περιστέρι

Ευρωπαϊκή συμμετοχή μετά από 15 χρόνια θα έχει το Περιστέρι τη νέα σεζόν, καθώς κατέθεσε σήμερα επίσημη αίτηση να συμπεριληφθεί στο Basketball Champions League της νέας σεζόν.

Μετά τον Άρη, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα, τώρα και το Περιστέρι θα βάλει το όνομά του στους συμμετέχοντες της -σχετικά- καινούργιας διοργάνωσης, ονόματι Champions League.

Η τοπική ομάδα μετά από μία εξαιρετική χρονιά στη Basket League (τερμάτισε 2η) αποφάσισε να κάνει το «βήμα» της Ευρώπης σε ένα σχετικά ανταγωνιστικό τουρνουά.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ενημερώνει πως την Τετάρτη (12/6) κατατέθηκε η αίτηση-δήλωση συμμετοχής στο Basketball Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις μετά από 15 χρόνια, αποτελεί μεγάλη στιγμή για τον Γ.Σ.Π. που από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο Basketball Champions League. Μια διοργάνωση που λειτουργεί με αξιοκρατικά κριτήρια και που δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να “μάχονται” στα εθνικά τους πρωταθλήματα μέχρι την τελευταία στιγμή, για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά, με νίκες επί μεγάλων αντιπάλων και συμμετοχή στα ημιτελικά της Basket League, το ταβάνι μας είναι μόνο ο ουρανός».

Σχόλια