Είπε το «ναι» ο Ιντέγε – Προφορική συμφωνία του Νιγηριανού με τον Άρη

0
1141
Είπε το «ναι» ο Ιντέγε - Προφορική συμφωνία του Νιγηριανού με τον Άρη
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Pressaris:

Στην πλήρη εφαρμογή του… μότο “ο επιμένων νικά” ο Αϊντέ Μπράουν Ιντέγε ντύνεται στα κιτρινόμαυρα, μια και απάντησε θετικά στον Άρη λέγοντας το “ναι” που περίμεναν οι κιτρινόμαυροι, μετά από την πρόταση που είχαν καταθέσει!

Ο Άρης κατέθεσε πρόταση αντί 500.000 ευρώ (πάγιο ποσό, συν μπόνους επίτευξης στόχων), οι αρχικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ήταν περισσότερες, κατά 200.000 ευρώ. Ο Άρης όμως άνοιξε όλα τα διαπραγματευτικά χαρτιά του και τελικά τον έπεισε να φορέσει την φανέλα των κιτρινόμαυρων, προσφέροντας του πρωταγωνιστικό ρόλο, την ευκαιρία για μια νέα αρχή στην καριέρα του και του έδωσε να καταλάβει ότι η προσφορά που κατέθεσε είναι υπεράνω και των πραγματικών οικονομικών δυνάμεών του.

Μετά την θετική απάντηση του 30χρονου επιθετικού και την προφορική συμφωνία με τον Άρη, αναμένεται η άφιξη του στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη βδομάδα, προκειμένου να συζητηθούν οι τελικές λεπτομέρειες, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να μπουν οι υπογραφές, ώστε να ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή την προετοιμασία του με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Σχόλια