Δεν… «κατέβηκε» η αντίπαλος των κορασίδων! – Το Σάββατο (8/6) στον τελικό ο Άρης

0
232

Κέρδισαν χωρίς να αγωνιστούν οι κορασίδες του Άρη, για την 5η αγωνιστική, καθώς η Μπόκα Αγχιάλου δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Πλέον, τα «κιτρινόμαυρα» κορίτσια έχουν το μυαλό τους στο Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Λέοντες για τον τελικό του πρωταθλήματος.

«Οικογενειακό» διπλό έπαιξαν οι κορασίδες του Άρη σήμερα το πρωί στην Πολίχνη, μιας που η αντίπαλη ομάδα δεν «κατέβηκε» στον αγώνα. Τα κορίτσια, έπαιξαν ένα χαλαρό φιλικό μεταξύ τους, για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα παίξουν τον πλέον καθοριστικό αγώνα της χρονιάς, με τις κορασίδες των Λεόντων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ν. Μίκρας, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ώρα.

Πολλά παράπονα υπάρχουν από το τμήμα του Άρη, για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σωστή οργάνωση (σ.σ. είναι το πρώτο πρωτάθλημα κορασίδων στην Μακεδονία, με πέντε ομάδες μόνο από τη Θεσσαλονίκη).

Όπως δήλωσαν γονείς των παικτριών στο Yellow News, ήταν κανονισμένο από την αρχή του πρωταθλήματος να γίνουν δύο γύροι αγώνων – κάτι που δεν θα συμβεί, διότι όλη τη χρονιά η αγωνιστική δράση συνεχώς αναβαλλόταν. Έτσι, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με… λιγότερους αγώνες!

Η αρχηγός του Άρη, Ευαγγελία Μουστάκη, σχολίασε τη φετινή διοργάνωση του πρωταθλήματος, έκανε τον δικό της απολογισμό για την ομάδα, ενώ επίσης τόνισε τους στόχους των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Yellow News:

Για το πρωτάθλημα:

«Αυτό το πρωτάθλημα ήταν μια προσπάθεια από 5 συλλόγους. Δεν ήταν τόσο καλό πρωτάθλημα, του χρόνου ελπίζουμε να είναι πιο οργανωμένο».

Για την ομάδα και τους στόχους της:

«Η ομάδα μας έχει καλό κλίμα, προσπαθούμε και βγαίνουμε όλα τα κορίτσια μαζί για να γινόμαστε οικογένεια. Έχουμε στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και σκοπός μας είναι να ανεβαίνουμε κάθε χρονιά επίπεδο».

Σχόλια