Συνάντηση Παπαγεωργίου-Νοτοπούλου για το Αλεξάνδρειο

0
129
Συνάντηση Παπαγεωργίου-Νοτοπούλου για το Αλεξάνδρειο

Συνάντηση με φόντο την παραχώρηση του Αλεξανδρείο στον Άρη πραγματοποιήθηκε μεταξύ Χάρη Παπαγεωργίου και Κατερίνας Νοτοπούλοου

Το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η πλευρά της υποψήφιας δημάρχου:

“Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Θεσσαλονίκη μαζί».

Κατά την επίσκεψή τους, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης Χάρη Παπαγεωργίου και ξεναγήθηκαν στην αίθουσα τροπαίων της ιστορικής ομάδας μπάσκετ της πόλης. Μάλιστα η Κ. Νοτοπούλου συμμερίστηκε το αίτημα για την εξεύρεση νέου κατάλληλου χώρου που θα στεγάσει το μουσείο ιστορίας του μπασκετικού Άρη.

Επίσης, η ίδια αναφέρθηκε στο θέμα της μακροχρόνιας σύμβασης παραχώρησης του Παλέ ντε Σπορ στον Άρη, για το οποίο είχε αναλάβει πρωτοβουλίες και από την προηγούμενη θέση της στο ΥΜΑΘ και σημείωσε πως ο φίλαθλος λαός του Άρη περιμένει αυτή την παραχώρηση ως μια δικαίωση.

Στο πλαίσιο της συνάντηση αυτής, η κα Νοτοπούλου εξέφρασε την πεποίθησή της πως «αμέσως μετά τις εκλογές θα γιορτάσουμε και τον δήμο, και το γήπεδο και το μουσείο»”.

Σχόλια