Κρίνεται σήμερα η άνοδος της Λοριάν – Τι πρόκειται να συμβεί με Ρόουζ

0
524
Κρίνεται σήμερα η άνοδος της Λοριάν - Τι πρόκειται να συμβεί με Ρόουζ

Η Λοριάν παίζει το τελευταίο της «χαρτί» στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 2 για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και το μέλλον της ομάδας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τα «θέλω» της για τον Λίντσεϊ Ρόουζ.

Αν η Λοριάν μπει στα πλέι-οφ και πάρει εισιτήριο ανόδου, τότε το «τοπίο» διαφέρει στη γαλλική ομάδα και ίσως να μη κινηθεί στην απόκτηση του Ρόουζ (άλλωστε φέτος τον έδωσε δανεικό, καθώς δεν τον υπολόγιζε). Σε αντίθετη περίπτωση, που η Λοριάν μείνει στην β’ κατηγορία ενδέχεται να θελήσει πίσω τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό του Άρη ή να μην τον αφήσει ως ελεύθερο και να ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 300.000 ευρώ (σ.σ. ποσό που δεν θα διαθέσει ο Άρης).

Λανς και Λοριάν ισοβαθμούν στην 5η θέση, που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου στο γαλλικό πρωτάθλημα. Παρά την ισοβαθμία, η Λανς έχει πλεονέκτημα της Λοριάν και έτσι με ισοβαθμία η πρώτη παίρνει μία θέση για τα πλέι-οφ και η Λοριάν παραμένει στη β’ κατηγορία.

Η Λανς αγωνίζεται σήμερα με την αδιάφορη Ορλεάν και με νίκη «κλειδώνει» την 5η θέση. Από την άλλη η Λοριάν ελπίζει σε απώλεια βαθμών της Λανς, ώστε αύριο να κερδίσει την επίσης αδιάφορη Χάβρη, για να προσπεράσει την Λανς και να «κλέψει» την 5η θέση.

Από πλευράς «κιτρινόμαυρων», επιθυμούν την παραμονή του Γάλλου στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά δεν θέλουν να δαπανήσουν ένα υψηλό χρηματικό ποσό (η τιμή των 300.000 ευρώ δεν είναι «καθαρή», καθώς μαζί με την εφορία και άλλα έξοδα, θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ).

Σχόλια