Πασσαλής: “Επιτυχημένη χρονιά για τον Άρη- Η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο”

0
62
Πασσαλής: "Επιτυχημένη χρονιά για τον Άρη- Η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο"

Ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, Πέτρος Πασσαλής, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για το ποδόσφαιρο των βετεράνων:

Να ευχαριστήσουμε τον Αθλητικό Αστέρα που μας φιλοξένησε. Είναι ευχάριστο όταν βρισκόμαστε και αγωνιζόμαστε μαζί. Είναι τιμή να παίζεις με τον Κούη. Είναι σημείο αναφοράς για τον Άρη. Με την απόδοση τους στο γήπεδο δημιούργησαν γενιές φιλάθλων. Είναι όμορφο να αγωνίζεσαι με ένα πρότυπο σου που πρόσφερε πολλά.

-Για το πρόσημο της χρονιάς του Άρη:

Το πρόσημο είναι θετικό. Μετά από τέσσερα χρόνια περιπλάνησης επέστρεψε και τερμάτισε στην πέμπτη θέση. Βγήκε και στις ευρωπαϊκές οργανώσεις. Είναι πολύ ευχάριστη είδηση ότι υπάρχει υγεία στο διοικητικό κομμάτι. Η ομάδα δείχνει ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο. Όταν βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει με -6 και τα προβλήματα του Πανιώνιου, πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι άνθρωποι βάζουν χρήματα για τα ελλείμματα του προϋπολογισμού. Την επιτυχία την πιστώνεται ο Καρυπίδης. Αξίζει να ακούσει κάποια στιγμή μία καλή κουβέντα.

-Για την αναδιάρθρωση:

Η προκήρυξη άλλαξε στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν έγιναν αλλαγές γιατί μόνο πέντε ομάδες το υποστηρίξαμε από τις 107. Ένα πολύ μεγάλο μέρος των τηλεοπτικών προέρχεται από την ΕΡΤ, οπότε αν αλλάξει η κυβέρνηση δεν ξέρουμε τι θα γίνει και τι θα ισχύσει. Τα έξοδα όπως τα υπολογίσαμε είναι 450.000 ευρώ. Οι ομάδες που φωνάζουν έχουν δίκιο. Εξυπηρετούμε τις πρώτες 28 ομάδες και όποιος αντέξει οικονομικά βγαίνει, όποιος δεν αντέξει δεν βγαίνει. Το πρόβλημα απλώς κατέβηκε κατηγορία. Για να λειτουργήσει μία ομάδα χρειάζεται σίγουρα 25 ποδοσφαιριστές. Πρέπει να υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας για τις ομάδες που θέλουν να ανέβουν κατηγορία. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι εξυπηρετούνται οι ανώνυμες εταιρίες των δύο πρώτων κατηγοριών και απλώς μετέφεραν το πρόβλημα. Αυτό που γίνεται είναι ότι πριμοδοντούνται ανώνυμες εταιρίες.

 

Σχόλια