Γουλιέλμος: “Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν”

0
262
Γουλιέλμος: "Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν"

Για τα μπαν και τις οικονομικές οφειλές αναφέρθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης μεταξύ άλλων στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του στο Yellow Radio 92.8.

Αναλυτικά:

«Καταρχάς εγώ μόνος μου στον Άρη, είμαστε ένα μοντέλο μη λειτουργικό. Ο Άρης για να πληρώσει τα 5,5 εκατ. ευρώ που χρωστούσε και να μη γίνουν 6,5 αλλά 3,5 και κάποια στιγμή να μηδενιστούν, κάθε μέρα εγώ παθαίνω εγκεφαλικά και καρδιακές προσβολές από τα προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν και πρέπει να αντιμετωπίσω. Δηλαδή το ότι κάθε μήνα πρέπει να δίνουμε ένα σκασμό λεφτά για να εξυπηρετούμε την εφορία του παρελθόντος, το ότι κάθε μέρα κάποιος πρέπει να πληρώνεται και από τους παλιούς, κάθε μέρα να εμφανίζεται κι ένας καινούργιος που του χρωστάμε από τα παλιά και όσο είσαι συνέχεια σε προβλήματα, είσαι αδύναμος να αντιμετωπίσεις τα νέα προβλήματα και δεν είσαι συγκεντρωμένος να έχεις μια καλή αθλητική χρονιά. Άρα προϋπόθεση είναι να εξοφλήσουμε το παρελθόν. Δεν είναι δικές μου αλλά της ομάδας μας. Ήταν το πρώτο πράγμα που είπα στην αρχή. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η οικογένεια του Άρη δεν αγκάλιασε οικονομικά αυτό το εγχείρημα. Δεν το λέω με παράπονο, που μπορεί να το έχω γιατί κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τίποτα. Δεν το αγκάλιασε κανείς. Θα μου πουν μας φώναξες και δεν ήρθαμε. Όχι…

Γιατί κι εγώ είμαι Αρειανός. Ξέρω πώς σκέφτεται ο Αρειανός. Είναι καχύποπτος γιατί τον κορόιδεψαν πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Αρειανός είναι ταλαιπωρημένος, γιατί εμφανίστηκαν μεσσίες χωρίς να είναι. Πρώτα θέλει να δει ειλικρίνεια, τιμιότητα και σοβαρότητα. Αυτά νομίζω τα έδειξα. Δεν είπα ψέματα σε κανέναν. Δεν κορόιδεψα κανέναν. Μέχρι στιγμής είμαι πιστός στρατιώτης, από το πρωί μέχρι το βράδυ και να βάζω ό,τι χρήματα υπάρχουν και δεν υπάρχουν.

Όμως για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα δεν φτάνεις μόνο εσύ. Χρειάζεσαι κι άλλους ανθρώπους να σε «αγκαλιάσουν». Άρα ήρθε η ώρα να βγάλουμε το νέο εμπορικό μας στον αέρα που θα «αγκαλιάσουν» φέτος ελπίζω περισσότεροι και σημαντικότεροι χορηγοί έτσι ώστε να μη χρειαστεί όλα τα λεφτά της ομάδας να τα βάζω εγώ για να ζήσει η ομάδα».

Σχόλια