Ντιγκινί “Από την αρχή ο στόχος ήταν η Ευρώπη, είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε”

0
154
Δίνει (πάλι) λύσεις ο Ντιγκινί

Στους εκπροσώπους του τύπου μίλησε ο Νικολά Ντιγκινί για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά και τον στόχο της Ευρώπης

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ηταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε μετά τις δύο ήττες που κάναμε. Ήταν μία δύσκολη έδρα, από την οποία καταφέραμε να περάσουμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση με το γκολ που δεχθήκαμε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους αλλά κάναμε καλό παιχνίδι και τελικά φτάσαμε στους τρεις βαθμούς”, είπε αρχικά ο Γάλλος.

Για την έξοδο στην Ευρώπη της ομάδας: “Αυτό θέλαμε από την αρχή της σεζόν. Να τερματίσουμε στην 4η ή στην 5η θέση για να βγούμε στην Ευρώπη. Και είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε”.

Για την απόδοση της ομάδας στο Αγρίνιο στην οποία στάθηκε ο Παντελίδης, όπως και για τη δική του εμφάνιση:“Προσωπικά ίσως είχα περισσότερο χώρο. Είχα περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια μου. Και όχι μόνο εγώ βέβαια. Όλοι μας ως ομάδα πραγματοποιήσαμε μία αρκετά καλή εμφάνιση”.

Για το αν προτιμάει το σκοράρισμα ή να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του:“Για μένα είναι το ίδιο. Χάρηκα πολύ για την ασίστ στον Μαρτίνες. Τελευταία βέβαια παίζω ως επιθετικός και πρέπει να σκοράρω. Αλλά αν μπορώ να δημιουργώ κιόλας, είναι το ίδιο”.

Σχόλια