Μπαστιάνος: “Ποτέ δεν μας απείλησε ή μας είπε να χάσουμε ο Καρυπίδης”

0
625
Μπαστιάνος: "Ποτέ δεν μας απείλησε ή μας είπε να χάσουμε ο Καρυπίδης"

Το ότι ουδέποτε απειλήθηκαν παίκτες της Βέροιας ξεκαθάρισε ο Μπαστιάνος μιλώντας σε ραδιόφωνο της Αθήνας

Ο 20χρονος μέσος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και εξήγησε το τι συνέβη στο παιχνίδι εκείνο:

“Ο κύριος Καρυπίδης ήταν στον διάδρομο των αποδυτηρίων και μας είπε: «πως παίζετε έτσι;». Ποτέ δεν μας απείλησε ή μας είπε να κάτσουμε να χάσουμε. Απλά είπε «πως παίζετε έτσι;» Δεν το κατάλαβα, πως το εννοούσε. Στο διάδρομο ήταν δεν μπήκε μέσα στα αποδυτήρια. Ποτέ δεν μας είπε να χάσουμε ή να μας απειλήσει. Ήμουν κι εγώ φορτισμένος πάνω στην ένταση, πάντως δεν μου φάνηκε απειλητικό.

Κατέθεσα ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης έκανε επιθέσεις συνεχώς στην πλευρά του Καψάλη με τον Λαζόπουλο. Εννοούσα ότι ίσως δεν μπορούσαν να παίξουν από την πλευρά μας, επειδή παίζαμε πολύ καλά. Ο Καψάλης το προηγούμενο βράδυ ήταν στο ίδιο τραπέζι καφετέριας με τον Καρυπίδη και τους είχα δει, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Απλώς είδα ότι μας χτυπούσαν σε εκείνη την πτέρυγα. Δεν ρίχνω εκεί το φταίξιμο για την ήττα μας.

Στην κατάθεση είπα ότι όλα αυτά φόβισαν κάποιους συμπαίκτες μου. Δεν εννοούσα ότι ο Λαζόπουλος μας είπε ο ίδιος πως κάποιοι τον απείλησαν. Είπα ότι τα παιδιά το συζητούσαν στα αποδυτήρια. Δεν το άκουσα εγώ με τα αφτιά μου.

Το παιδί αυτό είναι 22 ετών. Ειπώθηκε ότι κάποιος τον απείλησε. Ίσως ένιωσε φόβο. Μετά το τέλος του ματς από την ένταση έκλαιγε.

Μπορεί και να έκανα λάθος πάνω στην ένταση. Στην κατάθεση είχα άγχος, ίσως έκανα λάθος. Ποτέ δεν υπήρχε απειλή από τον Καρυπίδη. Ποτέ δεν ήρθε μπροστά μας. Μπορεί εγώ να το είπα και να βγήκε διαφορετικά προς τα έξω. Η ένταση φέρνει και λάθη.

Τώρα έχω καθαρό μυαλό και μπορώ να το συζητήσω. Όταν ένας άνθρωπος κάνει λάθος πρέπει να βγει έξω και να το διορθώσει. Δεν θέλω να λερώσω το όνομα μου. Ήμουν φορτισμένος. Όταν κάνω λάθος, εγώ το παραδέχομαι και το διορθώνω».

Σχόλια