Κάναντι: “Δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, δύσκολη ομάδα ο Άρης”

0
118
Κάναντι: "Δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, δύσκολη ομάδα ο Άρης"

Τα όσα συνέβησαν στο Κλεάνθης Βικελίδης σχολίασε ο Νταμίρ Κάναντι

Αρχικά ο προπονητής του Ατρόμητου ανέφερε:

«Για μας τα πράγματα είναι απλά. Χαιρόμαστε πολύ για τη νίκη και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Γνωρίζαμε τη δυσκολία του αγώνα γιατί ο Άρης είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Ο καιρός έπαιξε τον ρόλο του γιατί ήταν δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μου και γιατί είχαμε εντυπωσιακή απόδοση τακτικά μετά το 0-2 κι έτσι πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

Σε ερώτηση για το αν ο Ατρόμητος απέδειξε και σήμερα (14/4) ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη, απάντησε: «Δεν είναι θέμα να πούμε ποιος είναι καλύτερος ή χειρότερος, αλλά το γεγονός ότι πετύχαμε δύο νίκες επί του Άρη».

Ερωτηθείς για το μέλλον του στον πάγκο του Ατρόμητου και του ενδιαφέροντος που φέρεται να έχει από γερμανικές ομάδες (σ. σ. Νυρεμβέργη), είπε: «Έχω μια καλή επικοινωνία με τον σύλλογο και τους ανθρώπους της ομάδας. Κάθε εβδομάδα μιλάμε, θα αναλύσουμε τα πράγματα και θα συζητήσουμε μέσα στην εβδομάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς εικασίες και πληροφορίες που δεν ισχύουν».

Σχετικά με το γενικό συμπέρασμα για το ελληνικό Πρωτάθλημα, είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που κατακτήσαμε την 4η θέση. Δεν ήρθα για να αλλάξω το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά για να έχουμε επιτυχίες. Σε αυτά τα δύο χρόνια είμαστε πολύ πετυχημένοι και προσωπικά είμαι ευτυχισμένος για ότι πετύχαμε. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι αρκετά καλό».

Σχόλια