Μποχωρίδης: «Είναι κρίμα που αυτή η ομάδα έφτασε να παίζει ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι»

0
333
Χωρίς Μποχωρίδη με Ρέθυμνο

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την σημερινή νίκη και τόνισε την στεναχώρια του για την κατάσταση που βρέθηκε ο Άρς. Αναφέρθηκε επίσης και στον τραυματισμό του 

Στις δηλώσεις του ο αρχηγός του Άρη είπε:

«Είναι κρίμα που αυτή η ομάδα έφτασε να παίζει ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή της. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, βάζαμε τρικλοποδιές στους εαυτούς μας. Ήμασταν για παραπάνω, το πιστεύουμε αυτό αλλά δεν το καταφέραμε.

Θέλαμε να δείξουμε σήμερα πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε μόνο ένα καλάθι και δείχνει πολλά αυτό. Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να μπούμε με την ίδια νοοτροπία και να πάμε για τη νίκη».

Για τον τραυματισμό του:

«Μέχρι χθες ήμουν πολύ σκεπτικός, περπατούσα δύσκολα και περίεργα μπροστά σους συμπαίκτες μου και μου έκανε παρατήρηση ο κόουτς. “Δε γίνεται να σε βλέπουν έτσι” μου είπε. Πείστηκα πως δεν είχα κάτι, έβγαλα ενέργεια σήμερα, έκανα ότι μπορούσα. Δεν σκεφτόμουν να μην παίξω. Είχα θέμα με τη φτέρνα αλλά και με το χέρι. Με την ένεση ένιωθα πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα σήμερα.

Σχόλια