Aρειανέ υποψήφιε, δεν θα σε ψηφίσω

0
2921
Aρειανέ υποψήφιε, δεν θα σε ψηφίσω.

Σήμερα περίτρανα και δυστυχώς για το σωματείο μας άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκα. Άλλη μια φορά πικράθηκα και στεναχωρήθηκα από την αδράνεια των ανθρώπων με δημόσιο λόγο και νιώθω την κοροϊδία να κυλάει στο αίμα μου μέσα από την ένεση που μου χτυπήσατε σε βάρος της αγάπης.

“Εγώ δεν θέλω στην ζωή να κυβερνήσω θέλω να μείνω οπαδός φανατικός” έλεγε ο Β. Παπακωνσταντίνου αλλά αυτό αφορά εμάς τους λίγους που δεν μας ενδιαφέρουν οι τέτοιου είδους πολιτικές σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα εγώ, εδώ στην ακρογωνιά του δημοσιογραφικού τόπου κοιτάω και σκέφτομαι.

Το σωματείο που έμαθα από τον πατέρα μου και αυτός από τον δικό του και πάει λέγοντας να αγαπάμε σε κάθε στιγμή του και έκφανσή του δεν είναι εκεί μόνο όταν έχει να σου προσφέρει ίδιων όφελος δηλαδή στις χαρές, δεν είναι εκεί για να σου χαρίσει απλόχερα τις ψήφους που ελπίζεις για να αναδειχθείς σε τοπικός άρχοντας εάν εσύ δεν τον στηρίξεις τότε που το χρειάζεται.

Γιατί Αρειανέ υποψήφιε το σωματείο αυτό που λέγεται ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ήταν, είναι και θα είναι εδώ για μέχρι να σβήσει ο ήλιος και θα χρειάζεται την δική σου στήριξη, γιατί και για εμένα όπως και για χιλιάδες ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ το σωματείο αυτό δεν είναι μόνο στις χαρές και στα πανηγύρια, στα γενέθλια και τις Ευρώπες…

Αρειανέ υποψήφιε πέρασαν 24 ώρες από τότε που κάποιοι άνανδροι πήγαν να επιτεθούν στους οπαδούς του ΑΡΗ που ήταν “μαντρωμένοι” από τις δυνάμεις ασφαλείας, από τότε που ένας ολόκληρος μηχανισμός έδρασε ώστε να θρηνήσουμε νεκρούς, από τότε που για μια ακόμη φορά στοχοποιήθηκαν οι οπαδοί του ΑΡΗ.

Αρειανέ υποψήφιε πέρασαν 3 ώρες κοντά από τότε που άρχισα να γράφω αυτές τις λέξεις που ο μεγαλύτερος οργανωμένος σύνδεσμος του ΑΡΗ έκανε κάποιες πολύ σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του πολιτικού συστήματος που λυμαίνεται στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο που λατρεύουμε, το ίδιο σύστημα δηλαδή Αρειανέ υποψήφιε που άφησε την… αγάπη σου 4 χρόνια στην αφάνεια.

Στον βωμό του “μια πόλη μια ομάδα”, όπως αναφέρουν και οι οργανωμένοι στην ανακοίνωση τους, πήγαν Αρειανέ υποψήφιε να καταστρέψουν αυτό που τώρα γυρνάς να βρεις τις ψήφους του και όπως φαίνεται προσπαθούν ακόμη -ανεπιτυχώς- να αφανίσουν.

Αρειανέ υποψήφιε εχθές αν ήσουν στο γήπεδο, θα έβλεπες οικογένειες και μικρά παιδιά, θα έβλεπες “μεγαλύτερα” παιδιά με την ίδια αγάπη όπως ήταν μικροί, να παρακολουθούν την ομάδα τους σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης να παίρνει ένα τίτλο. Θα έβλεπες ακόμη Αρειανέ υποψήφιε, ένα λυπηρό σχέδιο της αστυνομίας που έφερε σε κίνδυνο εκατοντάδες πολίτες, θα έβλεπες “ανθρώπους” βάση σχεδίου να επιτίθενται με μολότοφ και μαχαίρια σε κλειστό χώρο.

Αρειανέ υποψήφιε εγώ προσωπικά δεν σε θέλω στις χαρές και στα πανηγύρια.

Αρειανέ υποψήφιε αν ψάχνεις τις ψήφους αυτού του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ λαού βγες και στήριξε τον και κατήγγειλε. Πρέπει να βγεις δημόσια τώρα -όχι αύριο- να βάλεις στον τοίχο όλους αυτούς που έστησαν αυτό το σχέδιο. Από την αστυνομία, μέχρι και τις περίεργες κινήσεις “οπαδών”, που όλως περίεργος όλοι ήξεραν που βρίσκονται αλλά κανείς δεν σταμάτησε.

Αν το κάνεις αυτό τότε να ελπίζεις σε μια στήριξη γιατί οι δυνατές στηρίξεις απαιτούν και τολμηρές κινήσεις.

Αν δεν το κανείς και κρυφτείς πίσω από το “καταδικάζω την τυφλή οπαδική βία” που υποκρύπτει τις ευθύνες, αν κρυφτείς πίσω από την “πολιτική ορθότητα” τότε μην περιμένεις τίποτα από τον ΑΡΕΙΑΝΟ.

Και εγώ σίγουρα, ένας ταπεινός οπαδός με δημόσιο λόγο και Γεννημένος Offside δεν θα σε ψηφίσω, γιατί δεν αποκάλυψες αυτό που όλοι μας βλέπουμε αλλά προτίμησες τις δημόσιες σχέσεις…

ΥΓ: “Όλοι δηλώνετε ιδιότητα, καταναλώνετε ποσότητα…”

Σχόλια