Το θάρρος και η θέληση τον… ”ξύπνησαν”!

0
591
Το θάρρος και η θέληση τον... ''ξύπνησαν''!

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ στον αγώνα με τον ΟΦΗ ξεκίνησε με μία μέτρια έως αδύναμη εμφάνιση, αλλά με θάρρος και θέληση, όχι απλά βελτίωσε την αμυντική του λειτουργία, αλλά σκόραρε κιόλας.

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης δεν έκανε καλό ξεκίνημα στον Κυριακάτικο αγώνα με τους Κρητικούς. Ιδίως στην φάση του γκολ, η άμυνα έχασε τον συντονισμό της και δέχθηκε ένα ”πικρό” γκολ. Έτσι και ο Λίντσεϊ Ρόουζ ξεκίνησε τον χθεσινό αγώνα με νευρικότητα και άγχος. Έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους και γενικά δεν παρουσίασε την εξαιρετική εικόνα των τελευταίων αγώνων.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν προς το τέλος του α’ ημιχρόνου αλλά κυρίως με την έναρξη του δεύτερου. Ο Γάλλος δεν πτοήθηκε από τα λάθη του και εν αντιθέσει… ”μεταμορφώθηκε” και πήρε πρωτοβουλίες επιθετικά. Στην αρχή απείλησε με μία κεφαλιά που κατέληξε άουτ και λίγη ώρα μετά ”έλυσε” τον γόρδιο δεσμό σκοράροντας ένα πανέμορφο γκολ, για την ισοφάριση, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Και αν μπούμε στο μυαλό του αμυντικού των ”κιτρινόμαυρων”, όλη η δύναμη που έβαλε στο σουτ, ”πήγαζε” από μέσα του, από τον… θυμό που έκρυβε για το πρώτο ημίχρονο.

Σχόλια