Ο Αβραμίδης διεκδικεί ζώνη βαλκανικού τίτλου

0
30
Ο Αβραμίδης διεκδικεί ζώνη βαλκανικού τίτλου

Ο αθλητής του τμήματος Kick Boxing του Άρη, Χρήστος Αβραμίδης, αντιμετωπίζει μία νέα πρόκληση για ζώνη βαλκανικού τίτλου.

Ο Χρήστος Αβραμίδης θα αντιμετωπίσει τον Ράντεβ Ντόμπροσλαβ, από τη Βουλγαρία, με σκοπό να κερδίσει τη ζώνη του βαλκανικού τίτλου W.K.U., στο ”Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο”, το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος:

“Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Χρήστου Αβραμίδη να διεκδικήσει τη ζώνη του βαλκανικού τίτλου W.K.U. και να γίνει κάτοχός της με αντίπαλο τον Βούλγαρο, Radev Dobroslav.

Ο δυναμικός μαχητής του Στέλιου Σκέμπη, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, προετοιμάζεται εντατικά και δηλώνει πανέτοιμος από κάθε άποψη, αλλά και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, έχοντας την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση όλων μας, για να κατακτήσει τη ζώνη του βαλκανικού τίτλου W.K.U., να προσθέσει μια ακόμη σημαντική επιτυχία στο ενεργητικό του και παράλληλα να γράψει ιστορία το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ, κατακτώντας έναν Βαλκανικό τίτλο!

Η σπουδαία «μάχη» του Χρήστου Αβραμίδη θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας W.K.U. (BALKAN W.K.UTITLE) και ο μεγάλος αγώνας προστίθεται στην κάρτα του Adrenaline Explosion”.

Σχόλια