Νέα Lister LFT-C με 666PS

0
21
Νέα Lister LFT-C με 666PS
Νέα Lister LFT-C με 666PS

Βελτιωμένη έκδοση της Jaguar F-Type σε περιορισμένη παραγωγή 10 μονάδων.

H Lister παρουσίασε την LFT-C, μια βελτιωμένη έκδοση  της Jaguar F-Type με αρκετές αναβαθμίσεις, η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 10 μονάδων με τιμή που ξεκινά από τις £139.000 (161.463 ευρώ). Ουσιαστικά η LFT-C είναι η ανοιχτή έκδοση της LFT-666, που είναι και το ταχύτερο μοντέλο στην ιστορία 66 ετών της Lister.

Το διθέσιο πισωκίνητο roadster φορά τον Supercharged V8 κινητήρα 5,0 λίτρων της Jaguar F-type SVR, ο οποίος χάρη στις επεμβάσεις της Lister φτάνει σε απόδοση το “σατανικό” νούμερο των 666 PS. Έτσι, το μοντέλο επιταχύνει από τα 0-100km/h σε λίγο πάνω από 3″ με την τελική του ταχύτητα να ξεπερνά τα 330 km/h. Επιπλέον, η νέα εξάτμιση, τα ισχυρότερα φρένα και η αναβαθμισμένη ανάρτηση ολοκληρώνουν την εικόνα των μηχανικών αναβαθμίσεων.

Image result for Lister LFT-C

Εξωτερικά, το LFT-C ξεχωρίζει από τα ανασχεδιασμένα μέρη του αμαξώματος από ανθρακονήματα που περιλαμβάνουν νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και διαφορετική γρίλια, εμπρός σπλίτερ, πίσω διάχυτη, αεροτομή, φουσκωμένα πίσω φτερά και ελαφριές ζάντες αλουμινίου που φορούν ελαστικά Michelin.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε νέες επενδύσεις από υψηλής ποιότητας δέρμα Nappa που προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και χειροποίητες ραφές.

Ta LFT-666 και LFT-C θα εκτεθούν στις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις και αντιπροσωπεία της Lister στο Blackburn, Lancashure που εγκαινιάστηκαν τον Ιανουάριο μετά από επένδυση £5 εκατομμυρίων. Εκτός από τα ειδικά μοντέλα περιορισμένης παραγωγής, η εταιρεία προσφέρει bodykit και ζάντες για όλες τις Jaguar F-Type (οι οποίες μετονομάζονται σε Lister LFT) με τιμές που ξεκινούν από τις £9.750 για ένα σετ από προφυλακτήρα, εμβλήματα και τροχούς.

Σχόλια