Έκανε πίσω για ΕΣΑΚΕ το Λαύριο

0
114
Έκανε πίσω για ΕΣΑΚΕ το Λαύριο
Έκανε πίσω για ΕΣΑΚΕ το Λαύριο

Σε περίπου δυο εβδομάδες πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ με τον πρόεδρο του Λαυρίου τελικά να “κάνει πίσω” και να μην καταθέτει υποψηφιότητα

Ο Γιάννης Ψαράκης του Λαυρίου είχε δηλώσει πως είναι πιθανό να κατέβει για πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, τελικά όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Αναφορικά με την υποψηφιότητα μου για τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ στις επερχόμενες αρχαιρεσίες και προκειμένου να σταματήσει η παραφημολογία και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Από την αρχή είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου για τον χρόνο ενασχόλησης που απαιτεί μια τέτοια υπεύθυνη και σημαντική θέση και το κατά πόσο θα ήταν δυνατό να τα “χωρέσω” όλα στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμά μου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων.

Δυστυχώς, όσο και αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να αποφύγω ουσιαστική, αλλά και τυπική εμπλοκή.

Θεώρησα έτσι, ότι είναι καλύτερα να απέχω παρά να βρεθώ κατώτερος του βάρους και της ευθύνης που θα αναλάμβανα σε πιθανή εκλογή μου.

Θα συνεχίσω, βέβαια, να προσφέρω με οποίο τρόπο μπορώ, όπως έκανα μέχρι σήμερα.

Έχω εκφράσει επανειλημμένα, τόσο προφορικά όσο και γραπτά, τις αντιρρήσεις μου σε θέματα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας, οικονομικής και θεσμικής διαχείρισης, δραστηριοτήτων συγκεκριμένων εκ του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και τρόπου λήψης αποφάσεων στον ΕΣΑΚΕ.

Εύχομαι το νέο προεδρείο να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να πάει το μπάσκετ ψηλά, όπως είναι στις καρδιές μας.

Με εκτίμηση».

Σχόλια