Τα “ερωτηματικά” για τον Παντελίδη ενόψει Τούμπας

0
336
Με ''Φέτφα'' και Γιουνές η αρχική ενδεκάδα
Επιστροφή Ματίγια - Βαλεριάνος και Τζανακάκης στα μπακ

Το αν οι Δεληζήσης και Τόνσο θα μπορέσουν να αγωνιστούν θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα του Σάββα Παντελίδη για το Κυριακάτικο ντέρμπι

Ο προπονητής του Άρη περιμένει τον Γιώργο Δεληζήση για το κέντρο της άμυνας, με την περίπτωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη όταν οι Ρος και Βέλεθ είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων.

Ο Μάρτιν Τόνσο είχε περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί, αλλά τον ταλαιπωρεί ακόμη η γάμπα του με τον τεχνικό των κιτρινόμαυρων να πρόκειται να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή καθώς πιστεύει πολύ σε όσα μπορεί να προσφέρει ο Αργεντίνος.

Όσον αφορά την θέση του τιμωρημένου Μιτζέν Μπάσα, ο Μανώλης Σιώπης που επιστρέφει θα είναι στο βασικό σχήμα στην θέση του.

Ερωτηματικό παραμένει και η επιθετική γραμμή, με την “τριπλέτα” Ματέο Γκαρσία, Λάρσον και Ντιγκινί να έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία, όμως οι πολλές επιλογές που έχει ο Άρης στην επίθεση δίνουν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Σάββα Παντελίδη.

Σχόλια