Ο Μπαλτατζής ξανά στο Αλεξάνδρειο (photos)

0
112

Την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο επισκέφτηκε σήμερα ο Κώστας Μπαλτατζής, πρώην παίκτης του Άρη με πολλούς τίτλους, και υπέγραψε σε μια μπάλα που βρίσκεται στο Μουσείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ:

“Ο Κώστας Μπαλτατζής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου έζησε τα σημαντικότερα χρόνια της καριέρας του.
Ο παλιός γκαρντ των «κίτρινων» που κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα (1989-1990) και δυο Κύπελλα Ελλάδας (1989-1990, 1991-1992), έβαλε την υπογραφή του σε μια από τις μπάλες που βρίσκονται στο Μουσείο μπάσκετ της ομάδας μας και αντιστοιχούν στους παίκτες που πανηγύρισαν τίτλους με τον ΑΡΗ.
Φεύγοντας από την Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο Μπαλτατζής επέστρεψε στη Σουηδία απ’ όπου είχε έρθει. Εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στο Μάλμε και ασχολείται με την προπονητική. ”

View this post on Instagram

Ο Κώστας Μπαλτατζής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου έζησε τα σημαντικότερα χρόνια της καριέρας του. Ο παλιός γκαρντ των «κίτρινων» που κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα (1989-1990) και δυο Κύπελλα Ελλάδας (1989-1990, 1991-1992), έβαλε την υπογραφή του σε μια από τις μπάλες που βρίσκονται στο Μουσείο μπάσκετ της ομάδας μας και αντιστοιχούν στους παίκτες που πανηγύρισαν τίτλους με τον ΑΡΗ. Φεύγοντας από την Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Μπαλτατζής επέστρεψε στη Σουηδία απ’ όπου είχε έρθει. Εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στο Μάλμε και ασχολείται με την προπονητική. #arisbc #arisbc19 #emperor

A post shared by ARIS B.C. (@aris.bc.official) on

Σχόλια