Η ΚΑΕ δεν ξεχνά… τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Τάρπλεϊ (photos)

0
82
Η ΚΑΕ δεν ξεχνά… τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Τάρπλεϊ (photo)
Η ΚΑΕ δεν ξεχνά… τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Τάρπλεϊ (photo)

Αφιέρωμα έκανε η ΚΑΕ Άρης για τον Ρόι Τάρπλεϊ σε ανάρτηση της στο Instagram, καθώς σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του.

Ανάρτηση της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ:

“Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (09/01) από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Ρόι Τάρπλέϊ. Ο θάνατος του, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του παγκοσμίου μπάσκετ, αλλά και σ’ αυτή του ΑΡΗ, καθώς η ομάδα μας τον έφερε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 1992. Ο Τάρπλεϊ, ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς που αγωνίστηκαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα, κατέκτησε με τους «κίτρινους» το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1993 στον αξέχαστο τελικό με την Εφές Πίλσεν, στο Τορίνο. Ρόι Τάρπλεϊ θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας…”

View this post on Instagram

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (09/01) από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Ρόι Τάρπλέϊ. Ο θάνατος του, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του παγκοσμίου μπάσκετ, αλλά και σ’ αυτή του ΑΡΗ, καθώς η ομάδα μας τον έφερε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 1992. Ο Τάρπλεϊ, ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς που αγωνίστηκαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα, κατέκτησε με τους «κίτρινους» το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1993 στον αξέχαστο τελικό με την Εφές Πίλσεν, στο Τορίνο. Ρόι Τάρπλεϊ θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας…

A post shared by ARIS B.C. (@aris.bc.official) on

Σχόλια