Tραβήξτε τον δικός σας δρόμο και αφήστε μας ΗΣΥΧΟΥΣ…

0
1228
Tραβήξτε τον δικός σας δρόμο και αφήστε μας ΗΣΥΧΟΥΣ…
Tραβήξτε τον δικός σας δρόμο και αφήστε μας ΗΣΥΧΟΥΣ…

Με την ίδια ευκολία που δημιουργούμε ήρωες τους αποκαθηλώνουμε κιόλας.

Μια κοινωνία αυθαιρεσίας έχει ανάγκη από εχθρούς. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΡΗΣ ρέπει προς τον λαϊκισμό, τη μισαλλοδοξία, τον μικροαστισμό, τον επαρχιωτισμό και όλο αυτό το εμφυλιακό κλίμα οδηγεί μοιραία στον διχασμό.

Το ασύγκριτο πλεονέκτημα του ραδιοφώνου μας είναι ο λόγος. Ειδικά αυτή την εποχή, που εκλείπει όλο και περισσότερο η φωνή της αγαπημένης ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ από τα μέσα ενημέρωσης. Δυστυχώς ο τρόπος επικοινωνίας κάποιων έχει μετατραπεί σε μήνυμα στο τηλέφωνο, σε mail, σε συντόμευση και σε κώδικα επικοινωνίας.

Η φωνή στο ραδιόφωνο βγαίνει όμως από την ψυχή σου.

Αποτελεί φορέα των ΑΡΕΙΑΝΩΝ ιδεωδών. Και, δυστυχώς κάποιοι το θεωρούν μέσο εκτόνωσης των προσωπικών τους κόμπλεξ, σύνδρομων και ανασφαλειών…

Το Yellow δεν δείλιασε και ούτε πρόκειται να δειλιάσει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Άλλωστε το έχουν αποδείξει οι πράξεις μας και όχι τα παχιά λόγια. Πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή ότι ο σύλλογος εάν θέλει να προκόψει χρειάζεται μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς.

ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ όλο το παλιό καθεστώς. Αγωνιστικό, διοικητικό αλλά το κυριότερο στα θέματα νοοτροπίας που θεωρούμε ότι έκανε και το μεγαλύτερο κακό στον σύλλογο που αγαπάμε.

Με μεγάλη μας θλίψη διαπιστώσαμε ότι τον τελευταίο καιρό στο γκρουπ του ραδιοφώνου στο Facebook αναβίωσαν παλιές νοσηρές νοοτροπίες. Βαριές… αρρώστιες. Άνθρωποι που ΔΕΝ συμμετείχαν στα δύσκολα ούτε λεπτό τα τελευταία τέσσερα δύσκολα χρόνια σήμερα εμφανίζονται ως… παντογνώστες και επικριτές των πάντων, με μοναδικό σκοπό να κάνουν τους σοφούς, να κριτικάρουν εκ του ασφαλούς και να την «πούνε» στους συνοπαδούς μας (θέμα προπονητή, διοίκησης, σημαίες κ.τ.λ.).

Αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε να γίνει ξανά. Προειδοποιούμε ακόμα μία φορά ότι εάν επαναληφθεί αυτή η ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά στο δικό μας χώρο θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε διαγραφές. Εδώ όποιος δεν μπορεί να μάθει να διαφωνεί δεν έχει καμία απολύτως θέση.

Δόξα τον Θεό υπάρχουν εκατοντάδες άλλα γκρουπ στα οποία μπορεί ο καθένας να εκφράζεται όπως αυτός νομίζει.

Τρολάρετε, αλληλοβριστείτε, αυτοανακηρυχτείτε ΗΡΩΕΣ, βγάλτε τα εσώψυχα σας κάντε ότι θέλετε τέλος πάντων. ΕΔΩ έχουμε όμως μία άλλη αντίληψη και θα παρακαλούσαμε να την σεβαστείτε.

Αυτοί οι δέκα, δεκαπέντε που διάλεξαν αυτή την νοσηρή γραμμή, ήρθε η ώρα να το καταλάβουν: τραβήξτε τον δικός σας δρόμο και αφήστε μας ήσυχους. Εάν νομίζετε ότι θα σας κάνει ευτυχισμένους να αφορίζεται τους πάντες, το ραδιόφωνο, τους συνοπαδούς μας, την ομάδα, τον προπονητή, την διοίκηση, την πεθερά σας, την γυναίκα σας, την… τρύπα του όζοντος και ότι άλλο κατεβάσει το μυαλό σας μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα.

ΕΞΩ από εδώ όμως. Οι εξυπνάδες και το δήθεν καταγγελτικό στιλάκι που συνηθίσατε από το πληκτρολόγιο δεν έχουν θέση στον δικό μας κόσμο.

Και για να σας προλάβουμε δεν εννοούμε κριτική, αλλά την κακοήθεια, την στοχευμένη προπαγάνδα και το τυφλό μίσος που έχετε για ΟΛΑ… Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί.

Σχόλια