Ο Άρης είναι το αφεντικό απέναντι στην ΑΕΚ στο Παλέ

0
113
Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Άρη στην Προύσα
Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Άρη στην Προύσα

Ο Άρης το Σάββατο στις 17.30 θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει με την ΑΕΚ στο Παλέ, καθώς στα τελευταία εννέα ματς μετράει εφτά νίκες.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο ΕΣΑΚΕ: «Συνέχεια στη μακρά ιστορία των αναμετρήσεων τους θα δώσουν το Σάββατο (8/12, 17:30) Άρης και ΑΕΚ στο “Nick Galis Hall” στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αναζητήσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της αφού έχασε τα τρία πρώτα παιχνίδια της εκεί από Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Ολυμπιακό και Περιστέρι Βίκος Cola. Η ομάδα της Αθήνας από την πλευρά της προέρχεται από σερί τριών νικών Πρωταθλήματος.

Αυτό θα είναι το 67ο μεταξύ τους παιχνίδι στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93) με την ΑΕΚ να έχει πια ένα μικρό προβάδισμα με 35 νίκες έναντι 31 του Άρη που όμως ως γηπεδούχος έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο με 26 νίκες έναντι οχτώ της “Ένωσης”.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από το 2014 όταν και η ΑΕΚ επανήλθε στην κατηγορία, ο Άρης μέτρησε ως γηπεδούχος επτά νίκες σε εννιά παιχνίδια και είναι ίσως ακόμη πιο ενδιαφέρον το ότι 24 από τα 34 παιχνίδια που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, κρίθηκαν με μονοψήφιες διαφορές.

Σχόλια