Ιωαννίδου: “Ευχαριστώ όλο τον Άρη που στηρίζει τον Γιώργο. Χρειαζόμαστε βοήθεια”

0
255

Η αδερφή του Γιώργου Ιωαννίδη, Μαρία Ιωαννίδου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για την κατάσταση του Γιώργου Ιωαννίδη:

Ο Γιώργος είχε ένα σοβαρό ατύχημα πριν από τρία χρόνια και είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι με 99% αναπηρία.

-Για την αγάπη του για τον Άρη: 

Ο Γιώργος είναι φανατικός οπαδός του Άρη. Την Κυριακή έβλεπε τον αγώνα και όταν μπήκε το πρώτο γκολ τσίριζε. Είναι τρομακτικό αυτό το πράγμα με τον Άρη. Έχουμε μια μπλούζα του Άρη και όταν λέω για πλάκα ότι θα την πετάξω κουνάει αρνητικά το κεφάλι του και κάνει γκριμάτσες.

-Για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ:

Ευχαριστώ πραγματικά όλα τα παιδιά του Άρη που στηρίζουν τον Γιώργο. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι συνεχίζουμε τον αγώνα. Με την πρώτη ευκαιρία θα τον φέρω στο γήπεδο, απλώς η διαδικασία στην κατάσταση του είναι λίγο δύσκολη.

-Για τις ανάγκες που υπάρχουν:

Ο Γιώργος ακολουθεί φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες. Είμαστε πολύ δύσκολα έχουμε ανάγκη ακόμη και από υποσέντονα. Τα έξοδα είναι πολλά και δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε οικονομικά. Με ερεθίσματα πλέον κουνάει και τα πόδια του και κουνάει το ένα του χέρι που δεν το κουνούσε καθόλου τόσο καιρό. Ο Γιώργος προσκύνησε το σκαμνάκι του Παΐσιου.  Φοράει τις φόρμες του Άρη που μας έδωσαν τα παιδιά από την Σούπερ 3.

-Για κάποιον λογαριασμό:

Υπάρχει σελίδα στο facebook με το όνομα “Βοήθα και εσύ τον Γιώργο” και εκεί υπάρχει ο αριθμός λογαριασμού. Επίσης, και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Το όνομα είναι Μαρία Ιωαννίδου με λατινικούς χαρακτήρες.

Σχόλια