Επέστρεψε σιδερένιος ο 13χρονος που “ένωσε” τους φιλάθλους Άρη-ΠΑΟΚ (photo)

0
183

Επέστρεψε σιδερένιος ο 13χρονος που “ένωσε” τους φιλάθλους Άρη-ΠΑΟΚ!

Λίγο μετά τις 14:00 πάτησε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ο μικρός Ρομάν (γεννημένος στην Αρμενία, με με την οικογένεια του στο Περιβολάκι εδώ και μερικά χρόνια), όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση καρδιάς στο Λονδίνο.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας ενός 13χρονου παιδιού ένωσε  πριν μερικές βδομάδες μέρες Αρειανούς και ΠΑΟΚτσήδες στην περιοχή του Καβαλαρίου με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να υποβληθεί στην συγκεκριμένη εγχείριση. Όπως και έγινε!

Μετά από παραμονή περίπου 40 ημερών στο Λονδίνο και αφού ο μικρός υποβλήθηκε σε 12ωρη εγχείριση αλλαγής βαλβίδας στην καρδιά, επέστρεψε υγιής, προκειμένου να ξεκινήσει τη ζωή του, σε μια νέα αρχή.

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν εκπρόσωποι των φιλάθλων Άρη και ΠΑΟΚ, ο σύμβουλος της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης, ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου Άγγελος Κούτουλας, κρατώντας ένα πανό το όποιο είχε τα σήματα Άρη και ΠΑΟΚ και έγραφε: “Όλοι μαζί μπορούμε, καλώς ήλθες μικρέ μας φίλε”!

Η κινητοποίηση ήταν πραγματικά μεγάλη τις προηγούμενες βδομάδες. Το κόστος της εγχείρισης και της νοσηλείας στην Αγγλία το ίδιο. Συγκεκριμένα, έφτασαν γύρω στις 150.000 ευρώ. Το 95% το καλύπτει το ΕΟΠΥ, τα επόμενα έξοδα ήταν η διαμονή, τα ταξίδια κτλ. ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν ενεργά και οι επικεφαλής των ΠΑΕ Άρης και ΠΑΟΚ Θοδωρής Καρυπίδης και Ιβάν Σαββίδης.

Δείτε εδώ την σχετική φωτογραφία:

 

Σχόλια