Γιόσα: “Έχει όλα τα προσόντα να πετύχει με τον Άρη ο Μαβράι”

0
268
Γιόσα:
Γιόσα: "Έχει όλα τα προσόντα να πετύχει με τον Άρη ο Μαβράι"

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν προπονητής, Μιρέλ Γιόσα φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι όπως τα θέλουμε εμείς.

Για το πως ξεκίνησε η ομάδα του είπε:

Ξεκινήσαμε πολύ καλά, έχουμε κάνει δύο νίκες.

Για το Λαμία-Άρης είπε:

Είδα τις φάσεις στο παιχνίδι του Άρη με την Λαμία. Ο Άρης σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν καλύτερος από την Λαμία γι’αυτό έβαλε και 3 γκολ.

Για τον Μαβράι είπε:

Είναι σέντερ μπακ. Είναι καλός ποδοσφαιριστής με εμπειρία. Έχει παίξει με την εθνική Αλβανίας και έχει κάνει καλές εμφανίσεις όσο η ομάδα έκανε καλή πορεία, ήταν ένας από τους αρχηγούς. Είναι επαγγελματίας παίκτης. Είχε κάτι προβλήματα με το Αμβούργο γιατί δεν έπαιζε 6 μήνες λόγω προβλημάτων με τον προπονητή. Όπως το βλέπω θα παίξει στην 11αδα στην Εθνική ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες. Παίζει και από τις δύο πλευρές. Είναι πολύ καλός παίκτης και έχει όλα τα προσόντα. Τώρα δεν ξέρω τι σέντερ μπακ έχει ο Άρης. Πιστεύω ότι σε 2-3 παιχνίδια θα δούμε τι θα γίνει. Στο παιχνίδι που θα παίξει με την Εθνική όλοι θα καταλάβουμε πως παίζει. Ξέρει να διαβάζει τις φάσεις αλλά δεν είναι πολύ γρήγορος, ακολουθεί τις λειτουργίες και τους κανόνες του προπονητή.

Είναι σημαντικό να νιώθει καλά ο παίκτης όταν θα έρθει στην Ελλάδα. Θα του κάνει πολύ καλό η συνεργασία του με τον Μπάσα. Πρέπει ο παίκτης να νιώθει καλά για να προσαρμοστεί στο κλίμα της ομάδας.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης δεν πρέπει να βιάζεται, έχει κάνει καλό ξεκίνημα και πιστεύω θα συνεχίσει έτσι.

Σχόλια