Ντούλης: “Στόχος ο κόσμος του Άρη στο τέλος να χαμογελάει

0
135
Με την νέα
Με την νέα "πανοπλία του" ο Αυτοκράτορας στην ARIS OPEN DAY

Ο General Manager της ΚΑΕ Άρης, Θωμάς Ντούλης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για το Άρης Open Day είπε:

Το Άρης Open Day θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου στις 18:30. Είναι μία εκδήλωση η οποία αφορά τον κόσμο μας στο Nick Galis Hall για να γνωρίσει τους παίκτες. Στην ουσία είναι μία ανοιχτή προπόνηση, θα γίνει ένα ανοιχτό διπλό. Θα χωριστούν οι παίκτες και θα υπάρχουν διαιτητές. Ένας κανονικός αγώνας. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Στο τέλος θα υπάρχει δυνατότητα ο κόσμος να φωτογραφηθεί με τους παίκτες. Θα έχουμε Dj για να διασκεδάσει τον κόσμο και θα γίνει κάποιο show. Θα είναι μία ωραία γιορτή.

Για το αν θα είναι ανοιχτή η μπουτίκ είπε:

Η μπουτίκ είναι ανοιχτή και σήμερα. Σκοπός μας την Δευτέρα είναι να υπάρχουν κάποια νέα προϊόντα τα οποία θα ξεκινήσουμε να τα δείχνουμε εκείνη την ημέρα. Οι πόρτες για την εκδήλωση θα είναι ανοιχτές από τις 18:00.

Για τα διαρκείας είπε:

Από την Δευτέρα επίσης ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει και το διαρκείας του στο μπάσκετ. Θα ξεκινήσει η πώληση που θα είναι εκεί στην μπουτίκ. Οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από πέρυσι. Ανακοίνωση θα βγει μέχρι τέλος της ημέρας.

Για τα καθήκοντα του είπε:

Τα καθήκοντα τα δικά μου είναι πιο πολύ διοικητικά ενώ του κ. Βουρτζούμη είχαν να κάνουν πιο πολύ με την ομάδα. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να ενημερωθώ, τα είπε και ο κ. Γουλιέλμος στην συνέντευξη τύπου τα προβλήματα που υπάρχουν. Πρέπει να ενημερωθούμε και να οργανωθούμε.

Για την συνεργασία του με τον Βαγγέλη Αγγέλου και την υπόλοιπη ομάδα είπε:

Στον 1ο μήνα που βρίσκομαι εδώ πέρα η συνεργασία είναι άψογη. Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι άψογος επαγγελματίας.

Το μήνυμα του:

Περιμένουμε τον κόσμο την Δευτέρα στο γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε όλοι οι οπαδοί στο τέλος της χρονιάς να χαμογελάνε.

Σχόλια