Ο κόσμος του Άρη έχει παιδεία και επίπεδο! Το έδειξε ακόμη μια φορά σε όσους…θέλουν να μην το καταλάβουν

0
1216
Απαγόρευση και από Βασιλειάδη: Δεν θα επιτραπεί ούτε η μεμονωμένη μετακίνηση στο ΠΑΣ Γιαννινα-Άρης
Απαγόρευση και από Βασιλειάδη: Δεν θα επιτραπεί ούτε η μεμονωμένη μετακίνηση στο ΠΑΣ Γιαννινα-Άρης

Άλλη μια ηχηρή απάντηση έδωσε ο κόσμος του Άρη για μια ακόμη φορά σε ΌΛΟΥΣ με την υποδειγματική συμπεριφορά του και την (σημαντική) πινελιά που έβαλαν για να ομορφύνει ακόμη περισσότερο το καλύτερο παιχνίδι της πρεμιέρας της σούπερλιγκ

Ο κόσμος του Άρη είναι διαφορετικός, και ας μην θέλουν κάποιοι να το καταλάβουν, το αποδεικνύει καθημερινά, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε εκδρομή.

Έχει…διαφορετικό επίπεδο, δεν μπορεί να συγκρίνεται με ΚΑΜΊΑ άλλη ομάδα στην Ελλάδα και το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές, από το μεγαλύτερο παράδειγμα του ΟΑΚΑ και τις Ευρωπαϊκές εκδρομές μέχρι ακόμα και τις περσινές “αποβάσεις” σε Δράμα, Πάτρα και όχι μόνο.

Έτσι και χθες, δόθηκε το πιο ηχηρό “χαστούκι” σε όσους μαζί με τα ξερά ήθελαν να κάψουν και τα χλωρά, σε όσους νόμιζαν ότι επειδή άλλοι είχαν πάει στην Λαμία προκαλώντας επεισόδια θα κάνει το ίδιο και ο Αρειανός.

Ήρθε όμως η…πληρωμένη απάντηση, οι οποία δεν ήταν άλλη από όσα είδα όλος ο φίλαθλος κόσμος να συμβαίνουν στα Δ.Α.Κ. της Λαμίας.

Οι χθεσινές εικόνες λοιπόν είναι το ποδόσφαιρο που μας αρέσει, το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε, το ποδόσφαιρο που πολλές φορές οι “αρμόδιοι” λένε ότι στην Ελλάδα δεν μπορούμε να έχουμε ποτέ, με έναν κόσμο να ταξιδεύει εκατοντάδες χιλιόμετρα για να τραγουδήσει μέσα στην βροχή για την αγαπημένη του ομάδα.

Αλλά επειδή καλύτερα από όλους την “ιστορία” την λένε οι εικόνες, αντί επιλόγου δείτε το παρακάτω βίντεο, με τον κόσμο του Άρη μετά από σχεδόν δυο ώρες  που βρισκόταν στο γήπεδο να μην σκέφτεται την βροχή, να μην σκέφτεται τα χιλιόμετρα που έχει να κάνει για να γυρίσει πίσω, να μην σκέφτεται ΤΊΠΟΤΑ άλλο εκτός από το να φωνάξει για να αποθεώσει την αγαπημένη του ομάδα για την χαρά που του έδωσε

Υ/Γ Και ναι, ίσως σαν Ελλάδα να μην μπορέσουμε να φτάσουμε ποτέ σε αυτό το επίπεδο, του να ταξιδεύει ο κόσμος μιας ομάδας εκατοντάδες χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να φωνάξει για την ομάδα του, χωρίς βλαχομαγκιές και άνευ λόγου προκλήσεις, σαν Άρης όμως το έχουμε ήδη ξεπεράσει