Κορέια: “Μπορεί ο Ντίας στον Άρη, όπλο η πείρα του Γκάμα”

0
424

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Μιγκέλ Κορέια φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για το Τιάγκο Ντίας είπε:

Ήταν στην Εθνική Πορτογαλίας στους μικρούς. Έκανε καλή σεζόν πέρυσι στην Μίλαν. Πιστεύω ότι είναι καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Είναι λίγο ψηλός και γρήγορος παίκτης δεν έχει πρόβλημα με την ντρίπλα. Θα ήταν καλό για το παιδί να πάει να παίξει στην Ελλάδα και ο Άρης θα είναι μία ομάδα που μπορεί να τον βοηθήσει. Δεν ξέρω αν θα είναι βασικός αλλά πιστεύω θα του δοθεί χρόνος συμμετοχής.

Για τον Μπρούνο Γκάμα είπε:

Έχει μεγάλη πείρα είναι 30 χρονών. Έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό και έχει παίξει εκεί, θα είναι καλό να πάει στην Ελλάδα και να βοηθήσει τον Άρη. Είναι πολύ καλός παίκτης, δεν είναι τόσο γρήγορος όσο παλιά αλλά έχει πείρα και θα βοηθήσει.

Για τον Ούγκο Σόουζα είπε:

Πιστεύω τον 2ο ή 3ο χρόνο που είναι στον Άρη γνωρίζει την ομάδα είναι καλός παίκτης. Μπορεί να βοηθήσει τον Μπρούνο και τον Ντιάγκο. Πιστεύω και οι 3 μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη να μείνει στην Α Εθνική.

Για τον Άρη είπε:

Εγώ μαθαίνω κάθε μέρα τα νέα του Άρη. Είδα ότι πήρε καινούριο προπονητή έχει κάνει παραπάνω από 10 μεταγραφές. Δεν είναι εύκολο η ομάδα να φτιάξει αμέσως αλλά σιγά σιγά θα φτιαχτεί μία καλή ομάδα.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Ήταν στο Ισπανικό ποδόσφαιρο, είναι μεγάλος προπονητής και πολλά χρόνια και αυτός θα βοηθήσει τον Άρη.

 

 

Σχόλια