Πρώτη συμμετοχή

0
299

Ο χθεσινός αγώνας είχε μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς ήταν η πρώτη συμμετοχή σε επαγγελματικό αγώνα για τον Δημήτρη Κλιγγοπουλο.

Ο νεαρός αμυντικός πέρασε στο ημίχρονο στη θέση του Χρήστου Μπουρμπου και αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Μάλιστα παρόλο που δεν είναι η φυσική του θέση, ο Δημήτρης Κλιγγοπουλος έδειξε πολύ θετικά στοιχεία αλλά και μαχητικότητα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο νεαρός αμυντικός δεν έκρυψε τη χαρά του Άρη συνέντευξη Τύπου, όπου αντιπροσώπευσε τους συμπαίκτες του, “ειμαι πολύ χαρούμενος, που αγωνιστικά έστω και στον τελευταίο αγώνα, Ευχαριστώ την ομάδα” δήλωσε.

Ο αγώνας με την Καρδίτσα ήταν οπως αναφεραμε η πρώτη επαγγελματική συμμετοχή για τον νεαρό αμυντικό του Άρη, παρολο που έχει υπογράψει εδώ και ένα χρόνο επαγγελματικό συμβόλαιο.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κλιγγοπουλος έχει 3ετες συμβόλαιο με την ομάδα. Ωστόσο την περίπτωση του εξετάζουν σοβαρά ομάδες των Αθηνών. Το μέλλον του με την ομαδα του Άρη θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚύριος μέχρι τέλους
Επόμενο άρθροΤο “αντίο” του Μύρο
Στέφανος Μίντζας
Ο Στέφανος Μίντζας είναι Φιλόλογος και Δημοσιογράφος. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει ολοκλήρωση το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ελληνική Φιλοσοφία-Φιλοσοφία των Επιστημών. Δημοσιογραφία σπούδασε στον Antenna Media Lad. Ασχολήθηκε με πολιτικό, κοινωνικό και αθλητικό ρεπορτάζ Ενώ έχει διατελέσει και βοηθός αρχισυντάκτη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.