Η ώρα να… ξανασυστηθούμε: Αυτοί είμαστε στο YELLOW RADIO! Ξεκάθαρες αρχές, ντόμπρες κουβέντες, ανοιχτή φιλοσοφία!

0
1279
Η ώρα να... ξανασυστηθούμε: Αυτοί είμαστε στο YELLOW RADIO! Ξεκάθαρες αρχές, ντόμπρες κουβέντες, ανοιχτή φιλοσοφία!
Η ώρα να... ξανασυστηθούμε: Αυτοί είμαστε στο YELLOW RADIO! Ξεκάθαρες αρχές, ντόμπρες κουβέντες, ανοιχτή φιλοσοφία!

Η ανοιχτή πρόσκληση του Yellow Radio προς όλο τον κόσμο, το άνοιγμα στην ευρύτερη κοινωνία και στην οικογένεια του Άρη, παραμένει σε ισχύ.

Το Yellow Radio έχει απευθύνει ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε κάθε φίλο του Άρη να έρθει μαζί μας.

Να ενώσει τις δυνάμεις του με τους συντελεστές του, να μπει στο σωματείο και να συμμετέχει υλικά και ουσιαστικά στην διαμόρφωση της «επόμενης μέρας».

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ αυτή για να ενταχθεί στην «ομάδα» του ραδιοφώνου και να έχει λόγο, να παίρνει αποφάσεις και να συμμετέχει στην χάραξη της αναπτυξιακής του πορείας, ανάλογα πάντα με τις οικονομικές δυνάμεις του καθενός, είναι μέχρι τις 31 Μαΐου 2018.

Όσο οι μέρες κυλούν, όσο πλησιάζουμε προς την 31η Μαΐου, με την ίδια αγωνία, την ίδια προσμονή και την ίδια μαχητικότητα και δυναμική, οφείλουμε να καταθέσουμε δημόσια τις σκέψεις μας, να «συστηθούμε» για μια ακόμη φορά, ανοιχτά, ξεκάθαρα, ντόμπρα.

Στο Yellow Radio «κουβαλάμε» μαζί με την αγάπη, αλλά και τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στους χιλιάδες ακροατές μας, κάποιες σημαντικές για εμάς αρχές. Κάποιους κανόνες, οι οποίοι μας καθορίζουν και μας ορίζουν την πορεία μας…

Κατ΄αρχήν είμαστε «αλλεργικοί» στους λαϊκιστές, στους ανθρώπους που βάζουν το εγώ πάνω από το εμείς, σε όλους εκείνους που λένε πολλά, αλλά κάνουν ελάχιστα η τίποτα.… Ο λόγος απλός. Τους θωρούμε βασική αιτία για την διάλυση του συλλόγου.

Την ίδια ώρα, οι κλίκες και τα… παρεάκια είναι κόκκινο πανί στην κοινωνία του Yellow… η ανοιχτή πρόσκληση το αποδεικνύει, το καταγράφει. Εδώ δεν υπάρχουν φιλίες και συμπάθειες. Μπροστά στους κανόνες και τις αρχές του Υellow, όλοι είναι ίσοι, δεν έχουν καμιά εξουσία ούτε οι ιδρυτές του, καμία διάκριση, καμία αβάντα.

Ξεκάθαρη η πορεία μας: Ο εγωισμός και οι τακτικές για προσωπικό όφελος ακόμα και για να τις προσωπικές μας ανασφάλειες είναι έξω από τις αρχές μας.

Έννοιες για εμάς σημαντικές; Ο σεβασμός, η αλληλεγγύη και η συντροφικότητα είναι τα στοιχεία που κράτησαν το Yellow στην πρώτη γραμμή χωρίς να γονατίσει ποτέ είτε από κούραση, είτε από απογοήτευση. Και με αυτές τις έννοιες είναι ιερή μας υποχρέωση ότι το Yellow ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ σε κανένα συμφέρον, εκτός από το καλό και την προκοπή του συλλόγου.

Λέμε όλοι συνέχεια ότι τα όνειρα μας να πάρουν εκδίκηση, αλλά για να γίνει πράξη αυτό χρειάζεται δουλειά προσωπικές θυσίες και ειλικρίνεια. Τα παχιά λόγια δεν μας εκφράζουν. Τα απεχθανόμαστε, όπως και τις εξυπνάδες και τους «ξερόλες».

Η μοναδική εξουσία που πιστεύουμε είναι το καλό του ΑΡΗ!

Όσοι συμμετέχουν παλιοί και νέοι, πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε απλά μέλη ενός οργανισμού που πρεσβεύει όλα αυτά που καταγράφουμε… Η ισότητα και η ομαδικότητα είναι η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ μας… ΚΑΜΙΑ άλλη σκέψη δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι κάθε μορφή εξουσίας θα πολεμηθεί είτε προέρχεται από φίλους μας που αγαπάμε είτε από άλλους…. θα μας βρουν απέναντί τους.

Στο προσκλητήριο αυτό καλούμε τον καθένα όλο τον κόσμο. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να συνταχθεί είναι καλοδεχούμενος, όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει πρέπει να το ξεκαθαρίσει άμεσα, ειδικά από την στιγμή που έχουμε μία ακόμα πιο δύσκολη συνέχεια που δεν χωράει λάθη, ούτε πισωγυρίσματα, αλλά σκληρή δουλειά.

Το Yellow δεν ήταν ποτέ ένα πυροτέχνημα για να ικανοποιήσουμε το «εγώ» ή την ματαιοδοξία μας απλά σαν οπαδοί. Ήταν και είναι κάτι παραπάνω και στο πέρασμα του χρόνου είμαστε ολοένα και πιο χαρούμενοι που ο απλός κόσμος, ο κόσμος του Άρη το εισέπραξε και στήριξε με μεγάλο πάθος το ραδιόφωνο του!

Πιστεύουμε ότι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα γοητεύονται με την ιδέα να προσφέρουν στον σύλλογο, πάντα θα υπάρχουν νέοι, με φρέσκια, δυνατή, ξύπνια τη φωνή της συνείδησής τους, έτοιμοι να προβούν σε θυσίες που απαιτούνται για να προοδεύσει η αγαπημένη μας ομάδα.

Πιστεύουμε πως όταν πεθαίνει το παλιό και δεν έχει γεννηθεί ακόμη το καινούργιο, τότε παύει να υπάρχει ελπίδα.

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μην νικήσει και πάλι η απραξία, η τεμπελιά, ο εγωισμός και ο λαϊκισμός στον Άρη που ονειρευόμαστε.

Φυσικά θα πρέπει εδώ να τονίζουμε πιο δυνατά και αποφασιστικά ότι το Yellow δεν είναι ΚΑΝΕΝΟΣ.

Ο μοναδικός «ιδιοκτήτης» είναι τα ιδανικά του και η φιλοσοφία του. Με αυτά ξεκινήσαμε, με αυτά πορευόμαστε, με αυτά συνεχίζουμε!

ΤΟ «Yellow Radio» ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ & ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ-ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ YELLOW RADIO ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ