Ένα “αντίο” και πολλά “Ευχαριστώ”

0
162

Την Κυριακη ο Νταρσι Νετο δινει τελος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο 37χρονος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα στο γήπεδο που αγάπησε.

Το καλοκαίρι του 2007 ο νεαρός Νταρσι Νετο άφηνε την πατρίδα του και έρχονταν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Το ταξίδι αυτό θα αλλάζε τη ζωή του Βραζιλιάνου αμυντικού καθώς από τότε απέκτησε ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Ο Νέτο έγινε γρήγορα βασικό μέλος της ομάδος και αγαπήθηκε από τον κόσμο του Άρη. Στην πρώτη πενταχρονη θητεία του, δηλαδή από το 2007 μέχρι το 2012 ο Νετο έζησε με τον Άρη μεγάλες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη, πετυχαίνοντας και 13 γκολ. Ο Αρης με το Νετο στη βασική του 11αδα διεκδίκησε κύπελλα και νίκησε μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το 2012 ο Νετο αποχώρησε από τον Άρη για να επιστρέψει ξανά το 2016. Ετσι αρχίσε τη δεύτερη θητεία του με την ομάδα που αγάπησε και ταυτίστηκε. Χωρίς να σκεφτεί την κατηγορία στην οποία αγωνίζονταν ο Άρης, ο Νετο ήρθε για να ξανά φέρει την ομάδα εκεί που αξίζει.

Την Κυριακή ο Νετο κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ο κόσμος θα είναι εκεί για να του πει αντίο αλλά και ευχαριστώ.

Θα τον ευχαριστήσει για τις ομορφες στιγμές που του πρόσφερε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θα τον ευχαριστήσει που στα Χρόνια του επαγγελματικού αθλητισμού αυτός λειτούργησε με το συναίσθημα και δεν πήγε στον Ολυμπιακό.

Θα τον ευχαριστήσει που ήρθε στον Αρη στα δύσκολα χρόνια των χαμηλών κατηγοριών.

Θα τον ευχαριστήσει για την αγάπη που έδειξε για τον Άρη!

Την Κυριακή λοιπόν θα πάμε στο γήπεδο για έναν ακόμη λόγο, για να πούμε στο Νετο το μεγάλο Αντίο αλλά και ένα μεγάλο Ευχαριστώ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΛεκμπέλο: “Φάρμακο μου ο Άρης”
Επόμενο άρθροΣυνεχίζει ως έχει το γυναικείο μπάσκετ
Στέφανος Μίντζας
Ο Στέφανος Μίντζας είναι Φιλόλογος και Δημοσιογράφος. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει ολοκλήρωση το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ελληνική Φιλοσοφία-Φιλοσοφία των Επιστημών. Δημοσιογραφία σπούδασε στον Antenna Media Lad. Ασχολήθηκε με πολιτικό, κοινωνικό και αθλητικό ρεπορτάζ Ενώ έχει διατελέσει και βοηθός αρχισυντάκτη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.