Οι σκέψεις του Σπανού για την 11αδα

0
153

Με νέα πρόσωπα αναμένεται να παράταξη τον Άρη σήμερα ο Δημήτρης Σπανός.

Αρκετές αλλαγές στην αρχική 11αδα θα κάνει όπως όλα δείχνουν ο προπονητής του Άρη στο σημερινό αγώνα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιώργος Καντιμοιρης.  Στην άμυνα τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Στέλιος Μαραγκός και Πέτρος Κανακουδης στις θέσεις των Ούγκο Σοουζα και Γιώργου Βαλεριανου αντίστοιχα. Ενώ την τετράδα θα συμπληρώσουν κι Μανώλης Τζανακακης και Γιώργος Δεληζησης.

Στο κέντρο δίπλα στον Μπρανισλαβ Νικιτς επανέρχεται ο Χουσεΐν Μουμιν στη θέση του Λευτέρη Ιντζογλου ενώ ο Χαντι θα έχει ρόλο οργανωτή. Τέλος στην επίθεση θα βρεθούν οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος που θα έχει στις πτέρυγες τους Κεναν Μπαργκαν και Γιάννη Πασσα.

Ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση με τη φανέλα του Άρη τον Δημήτρη Κλιγγοπουλο.

Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο“Πολύ μεγάλη χαρά το να φιλοξενείς την ομάδα που αγαπάς”
Επόμενο άρθροΚοντά στην ΑΕΛ ο Πασχάλης Κάσσος
Στέφανος Μίντζας
Ο Στέφανος Μίντζας είναι Φιλόλογος και Δημοσιογράφος. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει ολοκλήρωση το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ελληνική Φιλοσοφία-Φιλοσοφία των Επιστημών. Δημοσιογραφία σπούδασε στον Antenna Media Lad. Ασχολήθηκε με πολιτικό, κοινωνικό και αθλητικό ρεπορτάζ Ενώ έχει διατελέσει και βοηθός αρχισυντάκτη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.