Σκληρός διαπραγματευτής

0
1089
Εξώδικο από τον Θόδωρο Καρυπίδη για τα δημοσιεύματα εναντίον του:
Εξώδικο από τον Θόδωρο Καρυπίδη για τα δημοσιεύματα εναντίον του: "Οι γκεμπελιστικές σας μέθοδοι δεν θα περάσουν"

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να αποκομίσει τα μέγιστα οικονομικά οφέλη από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. 

Ο Άρης αποτελεί ένα δυνατό brand name στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Ο νεαρός επιχειρηματίας έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής στις επαγγελματικές του ενασχολήσεις πολύ καλός διαπραγματευτής, αν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι είναι αυτοδημιούργητος, μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε για τις επιχειρηματικές του ικανότητες.

Πρόθεση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΠΑΕ Άρης να αγγίζει αλλά και να ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Για το λόγο αυτό έχει αναλάβει προσωπικά το ζήτημα του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Να θυμίσουμε πως ο Άρης ήδη μετέχει σε επιτροπή με ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη τηλεοπτική στέγη, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ατρόμητος, χωρίς όμως να έχει δεσμευτεί ότι δεν θα υπογράψει μεμονωμένα, αν υπάρξει καλή πρόταση.

Άλλωστε το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας χρονιάς αποτελεί μια καλή πηγή εσόδων για την ΠΑΕ, κάτι που γνωρίζει καλύτερα από όλους ο πρόεδρος της ομάδος. Μάλιστα  ένα καλό οικονομικό συμβόλαιο μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση για την εύρυθμη οικονομική λειτουργία της ΠΑΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚίνδυνος υποβιβασμού για τον ΟΦΗ
Επόμενο άρθροΧρυσή εφεδρεία ο Μαραγκός
Στέφανος Μίντζας
Ο Στέφανος Μίντζας είναι Φιλόλογος και Δημοσιογράφος. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει ολοκλήρωση το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ελληνική Φιλοσοφία-Φιλοσοφία των Επιστημών. Δημοσιογραφία σπούδασε στον Antenna Media Lad. Ασχολήθηκε με πολιτικό, κοινωνικό και αθλητικό ρεπορτάζ Ενώ έχει διατελέσει και βοηθός αρχισυντάκτη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.