Κίνδυνος υποβιβασμού για τον ΟΦΗ

0
904
Κίνδυνος υποβιβασμού για τον ΟΦΗ

Πιο ορατός από ποτέ φαντάζει ο κίνδυνος υποβιβασμού για τον ΟΦΗ. Η Κρητική ομάδα σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα φέρεται να κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Γ εθνική για δωροδοκία.

Βόμβα στο πρωτάθλημα της Football League με τον πρωτοπόρο ΟΦΗ να κινδυνεύει να χάσει την άνοδο. Και να είναι η Παναχαϊκή τελικά αυτή, που θα ανέβει στη Superleague. Η υπόθεση αφορά τις καταγγελίες του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου Δ.Καλαϊτζίδη, για χειραγωγημένα παιχνίδια και ειδικότερα το ΟΦΗ-Αιγινιακός 6-0 (4-0 ημίχρονο) στις 12 Νοεμβρίου 2017.

Σύμφωνα πάντα με τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, ο πρόεδρος του Αιγινιακού Γ.Νιώπας, του αποκάλυψε ότι είχε χρηματιστεί για το Άρης-Αιγινιακός 5-0, ενώ το ΟΦΗ- Αιγινιακός, στήθηκε για στοιχηματικούς λόγους. Με τον τότε πρόεδρο του ΟΦΗ, Φ.Τσάλο, σύμφωνα πάντα με τη καταγγελία, να καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης κάποιων ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Αιγινιακού. Που σε αντίθεση με τα υπόλοιπη αποστολή είχαν μεταβεί στο Ηράκλειο αεροπορικώς. Και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λ.Τσόγκα να ζητά τη διενέργεια, επείγουσας προκαταρτικής εξέτασης. Για να διερευνηθεί αν στοιχειοθετούνται, αδικήματα δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας είναι άκρως εντυπωσιακό. Το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο) για την έκδοση και πληρωμή των εισιτηρίων παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού, έχει εκδοθεί στο όνομα παράγοντα που μετείχε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ΔΣ του ΟΦΗ. Σ αυτή τη περίπτωση, η ευθύνη της ομάδας της Κρήτης είναι αυτονόητη. Και κατά συνέπεια ο κίνδυνος να τιμωρηθεί, με ποινή υποβιβασμού, όταν ο φάκελος διαβιβαστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Αντί δηλαδή να βρεθεί στη Superleague καθώς έχει σχεδόν εξασφαλίσει την άνοδο να βρεθεί στη Γ Εθνική. Και τη θέση της να πάρει η τρίτη της βαθμολογίας Παναχαϊκή.

πηγή: http://to10.gr/podosfero/football-league/211982/ofi-chani-tin-anodo-o-kindynevi-ke-ypovivasmo/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑνοίγει τα χαρτιά του
Επόμενο άρθροΣκληρός διαπραγματευτής
Στέφανος Μίντζας
Ο Στέφανος Μίντζας είναι Φιλόλογος και Δημοσιογράφος. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει ολοκλήρωση το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ελληνική Φιλοσοφία-Φιλοσοφία των Επιστημών. Δημοσιογραφία σπούδασε στον Antenna Media Lad. Ασχολήθηκε με πολιτικό, κοινωνικό και αθλητικό ρεπορτάζ Ενώ έχει διατελέσει και βοηθός αρχισυντάκτη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.