“Μην ακούτε τους γύρω, εμείς έχουμε δουλεία να κάνουμε”

0
208
Επιστροφή στο γήπεδο

Απόλυτα ρεαλιστής και προσηλωμένος στην επίτευξη του στόχου της ανόδου παραμένει ο Δημήτρης Σπανός, που θέλησε να υψώσει ασπίδα στους ποδοσφαιριστές του αναφορικά με δημοσιεύματα. 

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αποχωρήσεις και αφίξεις ποδοσφαιριστών στον Άρη. Το γεγονός αυτό εκτός από την αναστάτωση που προκάλεσε στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Άρη, οι οποίοι έβλεπαν καθημερινά τα ονόματα τους στη λίστα των απόχωρησεων δεν έμεινε ασχολίαστο από τον προπονητή του Άρη.

«Μην ακούτε τι λένε τριγύρω. Ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Εμείς έχουμε μια δουλειά να κάνουμε. Να έχουμε το μυαλό μας εδώ. Εκείνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι ότι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος. Να τα πάρουμε όλα και να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».

Άλλωστε αυτή τη στιγμή προέχει η μαθηματική επίτευξη της ανόδου, όπως και η απόλυτη συγκομιδή των βαθμών στους εναπομείναντες αγώνες.

Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο“Μείνε δυνατός” (Photo)
Επόμενο άρθροΣε κλινική ο Τσαϊρέλης
Στέφανος Μίντζας
Ο Στέφανος Μίντζας είναι Φιλόλογος και Δημοσιογράφος. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει ολοκλήρωση το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ελληνική Φιλοσοφία-Φιλοσοφία των Επιστημών. Δημοσιογραφία σπούδασε στον Antenna Media Lad. Ασχολήθηκε με πολιτικό, κοινωνικό και αθλητικό ρεπορτάζ Ενώ έχει διατελέσει και βοηθός αρχισυντάκτη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.