Η Μεγάλη Εβδομάδα του Αυτοκράτορα

0
184
Πλήρης κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άρης
Η Μεγάλη Εβδομάδα του Αυτοκράτορα

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η εβδομάδα που διανύουμε για την ΚΑΕ Αρης, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. 

Αύριο οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου αντιμετωπίζουν την Κύμη, σε έναν αγώνα όπου έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν μια και καλή από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, δίνοντας τέλος στα σενάρια που κάνουν λόγω για υποβιβασμό του Αυτοκράτορα. Ο προπονητής του Άρη για τον αυριανό αγώνα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γιάννη Αθηναίου και Gary Bell.

Όμως οι μάχες του Αυτοκράτορα συνεχίζονται την Πέμπτη στις δικαστικές αίθουσες. Καθώς την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο να βγάλει απόφαση η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού για την κατάπτωση ή όχι της εγγυητικής της ΚΑΕ μετά το αίτημα έξι πιστωτών (Σίμτσακ, Ξανθόπουλος, Γιάνκοβιτς, Πρίφτης, Σκορδίλης, Κούνουπας).

Ο Άρης έχει ζητήσει αναβολή και στο μεσοδιάστημα από την τελευταία συνεδρίαση της ΕΕΑ, κατάφερε να πετύχει συμφωνίες για διακανονισμούς με όλους τους πιστωτές σε προφορικό επίπεδο.

Μέσα στη βδομάδα θα πρέπει να γίνουν πληρωμές προκαταβολών βάσει των συμφωνιών, ώστε να μείνει ανέγγιχτη η εγγυητική της ΚΑΕ και να ολοκληρωθεί η χρονιά χωρίς άλλα προβλήματα από αυτό το μέτωπο.

Από την πλευρά της, η νέα διοίκηση της ΚΑΕ εκφράζει την αισιοδοξία της πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Άλλωστε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα της καταβάλει προσπάθειες ώστε να επαναφέρει την ΚΑΕ σε καθεστώς ομαλότητας.

Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή για όλους πλην Σόουζα
Επόμενο άρθροΕπιστρέφει ο Μπαστακός
Στέφανος Μίντζας
Ο Στέφανος Μίντζας είναι Φιλόλογος και Δημοσιογράφος. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει ολοκλήρωση το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ελληνική Φιλοσοφία-Φιλοσοφία των Επιστημών. Δημοσιογραφία σπούδασε στον Antenna Media Lad. Ασχολήθηκε με πολιτικό, κοινωνικό και αθλητικό ρεπορτάζ Ενώ έχει διατελέσει και βοηθός αρχισυντάκτη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.