Σπανός: “Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει”

0
172
Σπανός:
Ταπεινός, επαγγελματίας και φιλόδοξος

O Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στην προσπάθεια του Άρη, αλλά και στο θέμα της διαιτησίας.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

Όταν έφυγα από εδώ δεν περίμενα να δω αυτή την ομάδα (την Παναχαϊκή) να είναι όπως είναι τώρα. Με ανθρώπους που δουλεύουν για να είναι δυνατή και υγιής. Τους ευχαριστούμε γιατί τιμούν την Πάτρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή θα πάει εκεί που πρέπει. Είναι πολύ κοντά σε αυτό. Έχει ανθρώπους που την έκαναν αυτό που είναι τώρα. Να συνεχίσετε έτσι.

Για το παιχνίδι είπε:

Ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Όμορφο, με νευρικότητα από εμάς, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ισορροπήσαμε στα μέσα του πρώτου μέρους, προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, στα τελευταία λεπτά του 1ου ημιχρόνου όμως δεχθήκαμε το τέρμα.

Για την επιστροφή του Άρη είπε:

Στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε και καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Δεχθήκαμε κόντρα επιθέσεις και μαζί και με την τύχη καταφέραμε να μην απειληθούμε. Τελειώνει ένα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο θέλαμε την νίκη και δεν την πήραμε. Συνεχίζουμε. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάμε για την νίκη και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει.

Για την διαιτησία:

Δεν εχω μιλήσει ποτέ για την διαιτησία. Είπα κάτι όταν τα παιδιά και οι δημοσιογράφοι είπαν πως δεν μας πάει καλά. Έχω αποδείξεις ότι δεν μας παίζει καλά. Με βίντεο. Όμως θεώρησα ότι ο προπονητής του Αρη θα πρέπει να μην ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία. Γιατί μας θεωρώ ευρωπαϊκή ομάδα και δεν μας αρμόζει κάτι τέτοιο.

Για την άνοδο:

Η ομάδα και να κέρδιζε δεν θα είχε βγει ακόμη. Αν δείτε τα παιχνίδια μας, εκτός έδρας δεν είναι κανένα εύκολο. Θα πανηγυρίσουμε μόνο όταν ανεβούμε και μαθηματικά.

Σχόλια