Ο Bruce Dickinson υπόσχεται εκπλήξεις στο Rockwave Festival

0
108
Ο Bruce Dickinson υπόσχεται εκπλήξεις στο Rockwave Festival
Ο Bruce Dickinson υπόσχεται εκπλήξεις στο Rockwave Festival

«Θέλω ο κόσμος να γυρίζει σπίτι και να λέει στους φίλους του ότι όλοι πρέπει να δουν αυτό το show».

Ο Dickinson υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις στο setlist της περιοδείας των Iron Maiden που κάνει στάση και στην Ελλάδα για το Rockwave Festival.

Ο Bruce Dickinson δηλώνει χαρακτηριστικά στο Kerrang για την περιοδεία Legacy of the Beast που τους φέρνει στην Ελλάδα, 7 χρόνια μετά από την τελευταία επίσκεψή τους:

«Είμαι συγκεντρωμένος στο setlist και στο stage show. Θέλω να κάνουμε κάτι που θα ξεπεράσει την περιοδεία για το Book of Souls για αυτό προσεγγίζω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Έχω συνειδητοποιήσει ότι τα τελευταία χρόνια παίζαμε λίγο εκ του ασφαλούς με κάποια από τα τραγούδια στο setlist, για αυτό θέλω να ταρακουνήσω λίγο το τοπίο…

«Θέλω ο κόσμος να γυρίζει σπίτι και να λέει στους φίλους του ότι όλοι πρέπει να δουν αυτό το show. Θέλω να λένε ‘διάολε, δεν πιστεύω ότι έπαιξαν αυτό το τραγούδι’. Αυτή είναι η αντίδραση που θέλω να δω. Στην περιοδεία για το Book of Souls μίλαγα πολύ με το κοινό αυτή τη φορά δεν θα γίνει αυτό. Θα επικεντρωθούμε στη μουσική. Η μουσική και το show θα έχουν τον κεντρικό λόγο. Θα παίξουμε ένα-δύο τραγούδια που θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη στον κόσμο. Θα γίνει χαμός στα social media μετά την πρώτη συναυλία».

Η Legacy of The Beast περιοδεία των Iron Maiden ξεκινάει στις 26 Μαΐου και στις 20 Ιουλίου έρχονται στην Ελλάδα για το Rockwave Festival.