Η αδικία συνεχίζεται. Στις 21 Μαρτίου το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

0
244
Η αδικία συνεχίζεται. Στις 21 Μαρτίου το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Η αδικία συνεχίζεται. Στις 21 Μαρτίου το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα ο ΕΣΑΚΕ, καθώς μετά την αναίτια αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας σκέφτονται να ορίσουν τον αγώνα, την Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης αντέδρασε και ζήτησε το παιχνίδι να οριστεί για το Σάββατο ή τη Κυριακή και να αναβληθεί η 19η αγωνιστική, όμως παρότι υπήρξαν θετικές «φωνές» στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, η επιτροπή πρωταθλήματος κατά πλειοψηφία αποφάσισε πως δεν πρέπει να συμβεί αυτό και θα ορίσει τον αγώνα για την επόμενη Τετάρτη (21/3).

Είναι μια απόφαση που εφόσον επισημοποιηθεί (είναι θέμα χρόνου), ολοκληρώνει το σκάνδαλο υπέρ του ΠΑΟΚ και φυσικά είναι υπόλογος ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αλλά και όσες ομάδες ενέκριναν μια τέτοια απόφαση.

Πέραν του ότι σαφώς ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά από αυτή την απόφαση (γιατί θα γινόταν ο αγώνας ανάμεσα από τα δύο ευρωπαϊκά του παιχνίδια), είναι πλήγμα από εμπορικής πλευράς για τον Άρη, διότι είναι προφανές ότι πολύ πιο εύκολα θα γινόταν σολντ άουτ την περασμένη Κυριακή.