Σπανός: “Σήμερα τα παιδιά έδειξαν ότι είναι πραγματικοί μάγκες”

0
515
Ιντζόγλου:

Ο Δημήτρης Σπανός έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα, ξεπερνώντας μ’ επιτυχία όλες τις δυσκολίες που είχαν ν’ αντιμετωπίσουν.

Συγκεκριμένα ο κόουτς του Άρη, είπε:

Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα, βάσει του γηπέδου, των συνθηκών και του καιρού. Σε μία έδρα που φημίζεται για την σκληρότητά της και άλλες ομάδες δεν πέρασαν από εδώ. Για εμάς ήταν μονόδρομος η νίκη και νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως σε όλα. Είναι άλλο να δουλεύεις μία ομάδα η οποία θέλει την μπάλα στα πόδια της για να παράγει ευκαιρίες και να βάζει γκολ και άλλο να το κάνει σε αυτές τις συνθήκες. Εγώ δίνω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, σήμερα έδειξαν ότι είναι μάγκες πραγματικοί. Τους αρέσει αυτό που κάνουν και θέλω και πιστεύω, ότι έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, βάλαμε τέσσερα γκολ, δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο.

Αν εξαιρέσουμε ένα τέταρτο που χαλαρώσαμε εκεί στο 4-0, δεν επιδέχεται άλλη κριτική στο 90λεπτο για τους ποδοσφαιριστές. Δεύτερον, από την αρχή της χρονιάς λέω ότι αυτό ο κόσμος μπορεί να μας πάρει και να μας πάει εκεί που πρέπει. Συγχαρητήρια σε αυτόν που μέσα στο κρύο και το χιόνι, το μόνο που έκανε ήταν να πανηγυρίζει και να βοηθάει τα παιδιά κι εμάς τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε να είναι πολλαπλάσιος την επόμενη Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, είχαμε απέναντί μας μία ομάδα που προερχόταν από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και θα έπρεπε να την λάβουμε πολύ σοβαρά υπ’ όψιν. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν πολύ. Εμείς πήραμε ένα εύκολο τρίποντο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Αιγινιακό και τον κόουτς.

Σχόλια