Πραγματοποίηθηκε η συζήτηση ανάμεσα στον Σπανό και στους παίκτες

0
236
Πραγματοποίηθηκε η συζήτηση ανάμεσα στον Σπανό και στους παίκτες
Πραγματοποίηθηκε η συζήτηση ανάμεσα στον Σπανό και στους παίκτες

Ο Δημήτρης Σπανός και παίκτες συζήτησαν εχθές για αρκετή ώρα με αφορμή την κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα Λάρισας, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι μαζί να βρουν μια λύση για να μην επαναληφτεί κάτι τέτοιο.

Ο Δημήτρης Σπανός θέλησε να… διαφοροποιήσει την καθιερωμένη του ομιλία, μετά από κάθε αγώνα, δίνοντας το ελεύθερο σε κάθε ποδοσφαιριστή, να εκφράσει την δική του άποψη για το γεγονός πως η ομάδα σε ορισμένα ματς, όπως και προχθές με τον Απόλλωνα, δεν έδειξε την πραγματική της εικόνα για μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. «Στην επανάληψη είχαμε ένα μεγάλο κενό και πρέπει να βρούμε τη λύση γι αυτό.

Δεν γίνεται να τους δίνουμε δικαιώματα και να ελπίζουν. Κινδυνεύουμε να δεχθούμε γκολ και είναι μια διαδικασία δύσκολη να κυνηγάμε τη νίκη, ενώ μπορούμε να την εξασφαλίζουμε από νωρίτερα, συγκριτικά με το τελευταίο μας ματς», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Άρη, ακούγοντας εν συνεχεία τις απόψεις των παικτών του.

Όλοι συμφώνησαν πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος, ωστόσο, κανείς δεν το επικαλέστηκε ως δικαιολογία, από τη στιγμή που μέλημά τους, είναι να βρουν άμεσα το «φάρμακο».

Μέσα από τη συζήτηση, δόθηκαν οι υποσχέσεις εκατέρωθεν, πως αρχής γενομένης από το επόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕ Καραϊσκάκης, η ομάδα θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τα καλά της διαστήματα εντός του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να μπορέσουν οι «κιτρινόμαυροι» να «καθαρίζουν» κάθε φορά, όλο και πιο νωρίς την υπόθεση νίκη.

Σχόλια