Ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα

0
368
Ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα
Ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ομολογώ ότι ήμουν πάρα πολύ εκνευρισμένος κι αυτό γιατί έβλεπα ανθρώπους από συγκεκριμένες όπως πάντα άλλωστε κατευθύνσεις να προσπαθούν να αναγάγουν το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου με το ζόρι σε ντέρμπι προσπαθώντας ετσιθελικά να του δώσουν έναν χαρακτήρα που δεν του ταίριαζε σε καμία των περιπτώσεων.

Άλλο ένα παιχνίδι λοιπόν πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και οι αγαπημένη μας ομάδα παρά την υποτονική για άλλη μια φορά εικόνα της δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο μετά την κακή αγωνιστική παρένθεση των δύο ισόπαλων αποτελεσμάτων λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το προηγούμενο ημερολογιακό έτος.

Από εδώ και πέρα όλα μπορούν να γίνουν πιο απλά αρκεί ο Δημήτρης Σπανός και οι παίκτες του να συνεχίσουν να βάζουν στο σακούλι της ομάδας τα τρίποντα που πρέπει ούτως ώστε αυτό το μαρτύριο που διαρκεί πλέον αισίως 4 χρόνια να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα.

Από εκεί και πέρα επειδή μου αρέσει πάντοτε να ακούω όλες τις φωνές και μετά να κρίνω τα γεγονότα ή να διαμορφώνω άποψη θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τονίσω πώς δεν μπορώ να μην αφουγκραστώ μια μερίδα του κόσμου που δικαιολογημένα ασκεί κριτική για την νωθρή αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι σήμερα. Από την άλλη πλευρά όμως πιστεύω πώς ήρθε η ώρα να προσεγγίσουμε το θέμα ρεαλιστικά και να κατανοήσουμε πώς με το τέλος και της φετινής Οδύσσειας κανένας από εμάς δε θα θέλει να θυμάται τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε, αφού θα μας αρκεί το γεγονός ότι η αγαπημένη μας ομάδα θα έχει πια επιστρέψει.

Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο της ομάδας για την συλλογική προσπάθεια την οποία κατέβαλλε ούτως ώστε να προστατεύσει την αγαπημένη μας ομάδα μην απαντώντας σε καμία από τις προκλήσεις τις οποίες δέχθηκε από έναν άνθρωπο ο οποίος αναμφίβολα έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης για το ότι η μεγαλύτερη ομάδα της Μακεδονίας βρίσκεται ακόμη στα χαμηλά στρώματα.

Συντάκτης: Δημήτρης Σαχινίδης

Σχόλια