Σπανός: “Νομίζω ότι η επικράτηση ήταν πιο εύκολη από όσο περιμέναμε”

0
333
Σπανός:
Σπανός: "Πάμε για το αήττητο και την πρωτιά"

Ο προπονητής του Άρη. Δημήτρης Σπανός, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, για τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

Νομίζω ότι η επικράτηση ήταν πιο εύκολη από όσο το περιμέναμε. Μπήκαμε δυνατά, κλείσαμε το βασικό σημείο του αντιπάλου, την καλή του κυκλοφορία. Δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες. Μέχρι που το ματς άλλαξε στην αριθμητική ισορροπία. Διαχειριστήκαμε και δεν.. σκοτώσαμε τον αντίπαλο. Κάτι που ο κόσμος μπορεί να μην θέλει και καλά χάνει, αλλά είναι ωφέλιμο για μας. Παράπονο έχω από το δεύτερο ημίχρονο, ήθελα λίγη περισσότερη σοβαρότητα. Κάποιες επιλογές, μας χάλασαν την εικόνα του πρώτου. Μπράβο, συγχαρητήρια, δουλέψανε πολύ καλά αυτές τις μέρες. Ο Άρης εμφανίστηκε για ένα ημίχρονο τουλάχιστον καλύτερος από το ότι το 2017.

Για την διαιτησία:

Αν πω αυτό που πιστέυω, μπορεί να γίνω και γραφικός. Νομίζω η διαιτησία δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο ματς. Δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο…

Για την κατάσταση όλων των ομάδων στην κατηγορία:

Όλα αυτά δίνουν έξτρα πόντους σε εμάς για την άνοδο. Μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο, όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι. Απέδειξε όμως ότι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα. Για τον Άρη όμως δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος. Υπάρχει μόνο νίκη παντού. Δεν σκέφτομαι ότι θα αποδυναμωθεί ο ΟΦΗ ή άλλες ομάδες θα έχουν προβλήματα. Θα παίζουμε μόνοι μας με την βαθμολογία. Δεν έχω κοιτάξει την βαθμολογία ακόμα γιατί θα σκεφτώ το… μεθεπόμενο παιχνίδι.

Για την ενίσχυση:

Σκέψεις υπάρχουν πολλές, πλάνο υπάρχει από το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνουμε. Έχω μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Μυροφορίδη, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιδιά που είναι εδώ. Αν γίνει κάτι θα γίνει για το παρών, αλλά κυρίως για το μέλλον. Δεν θα κάνουμε μεταγραφή για να κάνουμε έναν παίκτη πολύ απλά πρωταθλητή.

Για τους Μπαργκάν και Καπνίδης που ήταν εκτός 18άδας:

Προσπαθώ κάθε εβδομάδα να διαλέγω τους καλύτερους παίκτες βάση συνθηκών. Βάση αποτελεσμάτων, οι περισσότερες επιλογές δικαίωσαν την ομάδα. Όλα έχουν να κάνουμε με βάση την τακτική και τον αντίπαλο, αλλά και πως οι παίκτες εμφανίζονται καθημερινά στις προπονήσεις.

Σχόλια